Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

nini van itt fórum...
    elmúlt rész...vége tetszett, eleje (találkozás) tetszett, közepe kicsit lapos volt...igen sajnos mint irtátok fentebb királyvár kicsit érdektelen most a térképen....vége jó volt, bár ritkán jön be kétszer ugyanaz a poén...de most bejött...ami szerintem ott nagyon pöpec volt az a zene...eddig egyik résznél sem tünt fel a zenei aláfestés (mondjuk olvastam, és elég sok részt kihagytam a sorozatból...előbb a sorozatot néztem, majd nem győztem kivárni a folytatást, gyorsan ledaráltam könyvben, de igy kevésbé érdekelt a rosozat...most pótlom szimultán az új részekkel...), de itt ütős volt, főleg a női betéttel...like
    amúgy a közepén kis laposodást már elkönyveltem, nem lehet minden résszel rátenni az megelőzőre, de jól sikerült igy a végére

Amúgy kinek köszönheti Dany, hogy ezt véghezvihette??? ....ki volt az aki azt tanácsolta, majd tanácsnoka is lett, hogy ne ölje meg azt aki most segitett neki....persze az oroszlán részét ő végezte, de valakinek meg kellet gátolnia, hogy kiszaladjanak a szabadba a lovászgyerekek

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés