Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz EmberXY #36822 üzenetére

így van, jelenleg sem a víz, sem az energia nem áll rendelkezésre, és a napelemesek sz0patásával már csűrik-csavarják a rendszert, de nincs mese Paks II-III is fog kelleni, ha komolyan gondolják. (mert ha nem, akkor komoly energiafüggőségbe is kerülhet az ország... bár ahogy elnézem, a jelenlegi cél az, hogy a apró pénzért is, de mindenkinek is a függője, alárendeltje legyünk)

Ilyen pozicióban két munkahelyemen voltam, a nyelviskolában és a számtech boltban, remek, de sajnos csak addig "életbiztosítás" még tőled függetlenül nincs valami komoly geb*sz. Végülis mindkét helyről úgy léptem le, hogy onnan mentem volna nyugdíjba ha nem történik valami külső dolog.
    Ugyanakkor a sötét oldalra még Ciprusról is tudok példát, pl mikor kiderült, hogyha Bohidar nincs, akkor én is megtudom csinálni a drinkstore elszámolást, na onnantól kezdve záráskor a szokásos dolgaimon kívül MÉG AZ IS az én dolgom volt.
    vagy anno a Tescoban pl azért kaptam meg két ünnep között (dec 26-al indulóan dec 31ig) az összes napot dupla műszakban, mert senki más nem jött be aki tudja az átvéten h mit kell a kamionokra pakolni, meg mit hogy kell, így mint nélkülözhetetlen ember, a szabadságkérelmem totál le lett seperve az asztalról. A sok sügér (némelyiknek tízig nehézséget okozott elszámolni, legalábbis a gyakorlatban), nyugodtan jöhetett-mehetett szabadságra, mert rögtön betudtak dobni mást a helyére, aki ugyanúgy csak a hidrót húzni a ládát pakolni volt jó. (sőt, volt, hogy ilyen embert sem kaptam, mert eltudom ezt is ezt végezni)

Új hozzászólás Aktív témák