Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok.
Lemez 55 Ft/ kg. Vas 65 Ft/ kg.
2-2 mázsát sikerült összeszedni.
23.700 Ft jött össze -
stvnppp
senior tag
válasz DJ WOKKY #7204 üzenetére
Lassan csinálhatunk egy nagy PHs, csatornafedő/közlekedési tábla összegyűjtő akciót, és az összejött összegből létrehozhatunk egy alapítványt a hátrányos helyzetű trollokért, akik szabadidőhiány miatt nem tudják kibontakoztatni intellektualitásukat itt a fórumon. Az akció szlogenje: Segíts a trolloknak, hogy MINDIG köztünk lehessenek!!!
[ Szerkesztve ]
-
stvnppp
senior tag
-
aram01
nagyúr
jó napot urak,kiugrunk a gyerekkel spiccbotozni egy kicsit mert délutánra mondja már a rossz időt
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
DJ WOKKY
addikt
válasz kenwood3 #7229 üzenetére
Én is belegondoltam, hogy a digók, milyen jól is keresnek ezzel. Ha csak heti egy alkalommal szednek össze egy kisebb futóra valót, akkor is 4x23k, több mint 90k ft van. Ebből legyen a tankolás max. 10k. mert szerintem mindenfele van már vasfelvásárló telep. Illetve ekkora mennyiségért, már házhoz is mennek, természetesen akkor alacsonyabb az átvételi ár.
-
kenwood3
addikt
-
aram01
nagyúr
este nyársalnánk (nem halat ) remélem nem lesz vihar,bár kezd már feltámadni a szél.felétek?
-
stvnppp
senior tag
Bp: el van borulva, apróbb széllökések. Vihar még nincs - 18:50. Hatra mondták a nagyját. Remélem érdeklődés hiánya miatt lemarad.
-
aram01
nagyúr
itt már csepereg,pont most kezdtünk nyársalni
-
Apika
Közösségépítő
Sziasztok Urak!
Ma voltunk a fiam leendő iskolájának a szülői fórumán. Beszéltek arról, hogy mi vár majd rá. Nagyon szimpatikus volt, viszont itt majd tanulni kell...
Ma nagyon fülledt volt az idő, de estére hozzánk (Budapest) is elért a széllel a lehülés...
-
Apika
Közösségépítő
A tuningos cikkben mi történt Cybertrone kollégával?
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
Azigen, én tuti nem mennék oda kb mint a jogi egyetem azt hiszem elég nehéz.
Bár, ha szeretni akkor hajrá.Semmi am eljárt a szája.
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
DJ WOKKY
addikt
nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg, nyertem-e az 5-ös lottón.
Jelentem nem. -
Apika
Közösségépítő
válasz DJ WOKKY #7246 üzenetére
Az országos helyzetet sajnos nem tudom. De nem mindenki ér el olyan eredményt, amivel felvehetik az ilyen helyekre. Van, aki fizetős suliba megy tanulni, illetve OKJ-s képzésekre jelentkezik. És nem minden gyerek akar tovább tanulni. Így végül mindenki be tud - illetve kényszerül - valahova tagozódni...
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
Ja akkor te az előbb konkrétan az iskolára gondoltál.
Mert így országos viszonylatban épp ezt akartam írni, hogy mindenki csak "talál valamit".
Aki pedig nagyon akarja, az addig hajt és küzd amíg sikerül neki.Amikor én jelentkeztem a rendőrsuliba akkor is 5-6 szoros volt a túljelentkezés. 1100-1200-an jelentkeztek, akikből csupán 180 főt vettek fel az Ady-ligeti iskolába.
Természetesen itt sokan elbuktak az orvosin, a pszichológián és a fizikain is.
De aki nagyon be szeretett volna kerülni, az már előtte fél évvel készült rá (fizikaira), mint én is. Így meg is lett a gyümölcse.[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
Szép jó napot!
Volt egy kis gondom a nettel, ezért tűntem el, nem az ufók vittek el...
Nemsokára vissza is olvasok..
Mi jó történt errefelé?Up the Irons!
-
aram01
nagyúr
hali urak
benézek már én is,helyzet?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.