Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz EmberXY #40711 üzenetére

Visszaélés alatt arra gondoltam, hogy mondjuk eljött X, felvette Y nevében a csomagot, utána megjelent Y, hogy jött volna a csomagért...

Ami a végén ott maradt, úgyis csak a szemétbe ment volna (vissza nem küldhettük az adományozónak, főleg, hogy egy csomag tartalma 4-5 helyről jött, raklapokon) más szóval spóroltunk egy kis szemétszállítást.

Nekem az a tapasztalatom, hogy sokszor a valódi rászoruló is odajön (aki meg nem, mert szégyelli, azon nem tudsz segíteni, akkor ő még nem elég éhes). A csöves-alkesz-potyázó meg kizárhatatlan sajnos ebből a körből, bár nálunk a csomagok pl névre szóltak, ha valaki nemvolt rajta a listán, akkor hiába jött oda, nem kapott semmit. Az más dolog, hogy volt pár ilyen alak is a listán.

Neked talán nagy ugrás, de nekem amint beugrott az épület, ahol ezt csináltuk, rögtön ez is, mivel sokat jártunk ki akkor a hátsó udvarra.

"de hiába valósult ez meg, ha most is itthon vagy kovidos." - ez aztán az ünneprontás. De nem baj, akkor is, ott a hátsó udvaron szőtt álmaimat mára kipipálhatom :)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák