Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
Lejárt kártya cseréje, pótlása fejlemények:
Írtam az ügyfélszolgálatnak és rendesek voltak. Nem kellett volna törölnöm a lejárt kártyát és annál valahol lehetett volna cserét kérni. Így megrendeltem egy új kártyát és annak a díját a Wise visszautalta, így ingyenes lesz a csere.
Infó: Ha a lejárati dátumot követő 6 hónapon belül a cseréért díj került felszámításra, visszatérítjük neked a díjat.
Ettől függetlenül érdekes, hogy sem e-mailt, sem az alkalmazásban üzenetet nem kaptam, hogy le fog járni majd a kártyám. -
Simulacrum
senior tag
Igen, ezt olvastam máshol is, de semmi értesítést nem kaptam. Most vissza is néztem az értesítőket, de semmi. Az 1404 forint díjra semmit nem ír, mármint, hogy ez a kártya díja lenne vagy a postázás díja, de van öko kártya is, az drágább.
Lehet akkor megpróbálok az alkalmazáson belül írni nekik ez ügyben. -
Simulacrum
senior tag
Lejárt a fizikai kártyám októberben, csak most vettem észre, értesítést nem kaptam a Wise-tól. Töröltem a kártyát, rendelni akartam újat, de 1404 forintos díja van. Máshol azt olvastam, hogy elvileg ingyenesnek kellene lennie. Már nem az?
-
Simulacrum
senior tag
A Wise honlapján az van írva, hogy EGT országban 200 Eur (jelenleg 77 ezer forint körüli) a készpénzfelvételi limit, az appban viszont konkrétan 80 ezer forintot ír mielőtt változó díjat számolna fel. Melyik a tényleges?
-
Simulacrum
senior tag
Annyit tudok írni, hogy aki biztosra akar menni, hogy nem állítják meg a kimenő vagy bejövő utalását válassza a JPMorgant. A Bernie Madoffról szóló dokumentumfilm 4. részében elmondják, hogy a bank a több száz milliós utalásokat se érezte gyanúsnak.

-
Simulacrum
senior tag
Ha megújult a személyi igazolványom van teendőm a Wise felé? Néztem az adatoknál ott nem szerepel igazolványszám.
-
Simulacrum
senior tag
Nekem se nézték még sose semmilyen más kártyán se, akkor nem írom föl. Köszi.
-
Simulacrum
senior tag
Sziasztok!
Nemrég jött meg a kártyám. Erre rá kell írni a nevet hátulra, mert elég kicsi a hely és nincs is odaírva, mint másik kártyámra, hogy oda a név jön? -
Simulacrum
senior tag
Sziasztok!
Nagyobb összegű forint/dollár váltás után, ha a TW azt írja ennyi meg ennyi dollár úton van a cél felé, akkor ha végül kevesebb érkezik meg azt csak a fogadó bank vonhatta le vagy a TW-nek is lehet plusz rejtett költsége, ami nem jelenik meg az igazolásokon?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest