Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem nem akartak. Nem a kérdésekre volt nehéz a válasz, hanem aki küldte az a hugom és nyugodtan kijelenthetem, hogy digitális analfabéta. Így is innen távsegítséggel kellett elutalni saját magamnak. Azt már szerintem nem tudta volna megoldani, hogy elküldje a banki feladási igazolást. Neki a telefon olyan, hogy mindegy mibe kerül csak tudjak dicsekedni, hogy nekem lerágott csutka van mindíg az aktuális lehetőleg a legdrágább. Sajnálom, de ez van. Ezért rágtam be a Wise re. Nem elég, hogy otthon ezzel b... szogatják az embert, hogy mire költöd, ha kiveszed? Már itt kezd szokássá válni.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Sokaknak furcsa dolog ez ám, bár hozzá kell szokni szerintem. Amúgy én 14 éves koromtól 36-ig Otp
-s voltam, sose kérdeztek semmi ilyet, azóta cib és uc, de ők sem. Nekem is furcsa volt egy éve, amikor először megállított egy utalást a wise és érdeklődött, de beküldtem amit kértek, és pár óra múlva ment is a lé tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen széket vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest