Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kardkovacsi

senior tag

válasz Oliverda #10002 üzenetére

Láthatóan nem dolgoztál életedben sem bankban sem multinál :)
    Az összes customer service indiába vagy még messzebb van kiszervezve. Erre írtam az indiait, de látom ennyire nem vagy képben a világgal, hogy egy ilyen szimpla indirekciót megugorj.

Az egész Wise úgy működik, hogy kihalássza az egyszerű ügyfeleket a bankoktól és aki egy kicsit problémásabb azt szarban hagyják, akár úgyis, hogy zárolják a számláját a pénzével együtt. Nem fogsz a litván, észt, vagy épp belga bankfelügyelethez menni panaszkodni. Szopjál, mert te rossz ügyfél vagy, nem kellesz nekik. Ezt kéne megértened mielőtt eljátszod itt a nagy védelmezőt. Leírta a kiszámolós pasas is többször ezek addig működnek amíg nincs problémád, mert ha van akkor véged van. Egy normális bankban visszaírnának az ügyfélnek, hogy tessék ezt még innen hiányzik. Itt meg fogja az indiai csóka és félrebassza a ticketet majd jön újra az ügyfél, addig meg senkit se érdekel.

"Milyen kár, hogy ez korábban nem jutott eszedbe... :(" - mihez kellett volna eszembe jutni, áruld már el?

• WhiteWalker

nagyúr

válasz Oliverda #10002 üzenetére

Az előző kommentedre már nem reagáltam , mert kb olyan mintha egy 5 éves gyerekkel beszélgetnék...
    Most is írsz egy orbitális marhaságot , ezt már nem tudom szó nélkül hagyni.

Leírtam és mégegyszer leírom , mert látom nem megy át a fejeden:

"Az a bosszantó , hogy az illető munka nélküli volt , hónapokig , most találta ezt a biztosítási melót , ugyebár a biztosító cég nem fogadja el a Wise számlát az utaláshoz , ergo nyitott egy OTP számlát. Na mármost hiába küldte be az utolsó havit az OTP -től amin látszódik az utalás , mivel nincs több számla kivonata ezért , vagy nem ezért , ez a nyamvadt Wise elutasítja állandóan :C.Beküldte utána a telefonszámlát* is , nem tudom milyen néven futott az appban , talán egyéb dokumentumok alatt , de azt se fogadták el!
    :W
    Szóval itt tart , van pár tízezer Ft rajta és nem fér hozzá. Respect .... Tényleg remek rendszerük van."

* A telefonszámla a saját nevén van - ezzel kiegészítem most , ez lemaradt.

Sokadjára ennél érthetőbben nem tudom leírni , hogy azokat a papírokat küldte be amit kért a Wise! Ha így sem érted sokadjára , nagyon tudlak sajnálni , mert érdekes a többi kommentelő érti .:))

Új hozzászólás Aktív témák