Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Dolgoztam egy meglehetősen nagy banknál, úgyhogy ez a tipp nem jött be.
"Az összes customer service indiába vagy még messzebb van kiszervezve."
Újabb tévedés.
"Az egész Wise úgy működik, hogy kihalássza az egyszerű ügyfeleket a bankoktól és aki egy kicsit problémásabb azt szarban hagyják, akár úgyis, hogy zárolják a számláját a pénzével együtt."
Ha így működne, akkor már rég lehúzták volna a rolót. Ezzel szemben a valóság: [link]
"Nem fogsz a litván, észt, vagy épp belga bankfelügyelethez menni panaszkodni. "
Én mennék, ha szükség lenne rá, de valamiért engem még az elmúlt bő 7 év alatt sem zároltak.
"Leírta a kiszámolós pasas is többször ezek addig működnek amíg nincs problémád, mert ha van akkor véged van."
Akkor olvasgasd csak az ő sületlenségeit és váljon az egészségedre!
-
Tuomas
addikt
válasz
kardkovacsi
üzenetére
Én egyszer, pár éve írtam nekik magyarul (mert nem érkezett meg a feladás, amiről kiderült, hogybaz utaló fél volt a kudas) és magyarul válaszoltak egy magyar nevű (Helga) ügyintéző által. Akkor Indiában megtanultak magyarul, vagy Indiában alkalmaznak magyarokat, vagy Magyarországon honosítottak indiaiakat?

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest