Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
válasz
Overlocker #498 üzenetére
Happyhardcore?
Ez miez?
Érdekelne egy ilyen műfajú szám!
Valamelyik nap nem találtam igazi HC zenét, még Killswitch is lassú volt!
Ez a zene! -
Overlocker
veterán
válasz
mazda626 #497 üzenetére
hehe, hát igen vannak ilyenek..Tiesto nekem is egy időben, nameg a régi számait hallgatom, ha hallgatom..
Én még ide sose írtam,meg amúgy meg se tudom határozni a stílust amit szeretek: trance-hardcore-happyhardcore, valamennyi dance is szval nem könnyű
Eddie Halliwell eljöhetne, sztem tudna akkora bulit csapni mint Tiesto!!!
-
mazda626
addikt
válasz
#65675776 #496 üzenetére
Köszi!
Egy időben szerettem Tiesto zenéit, de őt is elragadta a marketing és a popularitás, ha valakit megkérdezek, hogy milyen zenét hallgat: trance, techno, house, és rámondja, hogy Tiesto, mellette meg ilyen zenék vannak a lejátszón, hogy Nelly Furtado, kicsi Tiesto, LL Junior, stb.És még az ilyen vallja, hogy úúú hát ő mekkora teknós. Szánalom.
-
törölt tag
válasz
mazda626 #489 üzenetére
#476-on kívül a másik megoldás, amikor már a teljes track-et letöltötte és még zajlik a lejátszás, akkor jobb gomb és Save video as...
Balinov: A Stage6 keresőjét szerintem lehetetlen megszokni. Ritka használhatatlan darab.
Vandit.: Ha valakinek van tehetsége, akkor részlet kérdés mióta van a szakmában. Akinek nincs, annak meg 200 év is kevés, hogy bármit felmutasson. Tijesztó zenéje sem éppen az elviselhető kategória számomra, legalábbis amikor egyedül művészkedik. Ha valakivel, aki ért is a zenéhez (mint pl BT) összeáll, akkor abból már értelmes dolgok tudnak születni. De szigorúan továbbra is csak populáris vonalon.
-
mazda626
addikt
Köszi!
Vixy-t néztem, hasznos ki oldal lesz a továbbiakra nézve,de Stage6 nem megy vele, nem hittem volna, hogy lehet tölteni az oldalról.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Stage6-ról hogyan lehet letölteni a dolgokat?Ha nem publikus jöhet priviben is.
-
Vandit.
addikt
válasz
burgatshow #484 üzenetére
Igen,ha ismersz tésztán kívűl mást is.
-
bnss
veterán
válasz
burgatshow #484 üzenetére
Ezt csak Te tudod magadról eldönteni. Nem szerettem volna senkit sem megbántani, a kijelentésemmel.
(#483) daa-raa: abban igazad van, hogy az előadókat nem az eltöltött évek viszik előre (nyílván egy ilyen listán másképp helyezkednének el azok az előadók, akik most itt a TOP10-ben végeztek), hanem a hallgató közönség ill. a tetszés (nem tetszés). Én Tiesto-t az utóbbiba sorolnám, régebben volt egy-két szám, ami bejött, de azóta semmi. Hozzátartozik a dologhoz, hogy egyre jobban kezdek eltávolodni a populáris zenéktől.
-
Vandit.
addikt
válasz
#65675776 #483 üzenetére
Abszolút nem irreveláns hány éve alkot.Pl. amikor Tiesto a sufniban gyakorolt,akkor már Armin,Ferry(a trance gyilkosa),PvD,Svän Väth,Marusha,Da Hool,Westbam.Paul Oakenfold,Sasha,Digweed,Nick Warren stb. már mind ott voltak.Nálam ezek a dj/producerek a mérvadóak nem az ilyen agyonsztárolt tiesztó félék.Persze ez szigorúan magánvélemény.
-
Vandit.
addikt
-
törölt tag
Azért a listán szereplőkről el lehet mondani, hogy mind a populáris részéről származnak a trance-nek (Ferry Corstent meg igényes helyeken általában a trance gyilkosának tartják, és nem csak Ishkur). Az, hogy valaki hány éve alkot irreleváns szerintem, ha mégsem, akkor meg az első 10-ben ott kellene lennie pl Westbam-nek, lévén már több, mint 20 éve alkot.
De ha már az éveknél tartunk: hol vannak a régi motorosok, aki a mai napig alkotják a minőségi zenéiket (persze nem hetente jön ki lemezük)? The Future Sound of London, Banco de Gaia, Juno Reactor, Orbital, Hardfloor... Ja, hogy őket nem fossa a rádió, és nem hallani klubokban, mert túl igényesek ehhez. Ki nem sz..ja le, nem attól jó egy DJ, hogy sokan csápolnak neki, attól legfeljebb népszerű lehet.
-
Balinov
titán
hmm..hamár Armi.
-
Sirpi
senior tag
Tegnap éjjel megtartották a DJ Mag díjkiosztóját, és ma elég sok oldalt végigtúrtam, mire megtaláltam, ki nyert: Armin van Buuren, szerintem teljesen megérdemelten
A többi helyezettet sajnos nem tudom egyelőre, ha valakinek lenne infója, igazán beírhatná
(tipp: 2. PvD 3. Tiesto)
-
Balinov
titán
egy kis live szett
-
Balinov
titán
Future Trance - Best of 2007 Tracklist van.
-
mazda626
addikt
Chris Cowie Innerben is jól kente!
A számok jók benne, előadók le vannak írva: [link]
-
mazda626
addikt
MEGVAN!!!
Innercity 2000 Intro Ennek kéne az egész felvétele! Annó ronggyáhallgatattam! -
mazda626
addikt
Már én sem, na a lényeg, hogy a külföldi MOS bejövős, a magyar nem.
Junior Jack - Thrill me
Junior Jack feat.Robert Smith - Da hype -
Coyot
őstag
-
mazda626
addikt
Ááááá ez a Ministry of Sound hihetetlen jó!!!
Régóta kerülöm pedig, régebben valami folytán összekevertem Hamvaival, vagy a Rádió 1-es esti mixekkel, azokból pedig elegem van már, meg azt hittem ez a MOS valamilyen mo.i "szenny". Ezek szerint rosszul gondoltam!
Ebben benne van az összes kedvenc számom. Lesz mire Driftelni.
Összezavarodtam. Beírtam Guglliba, hogy Ministry of Sound, de van Radio 1-es is, meg más rádiós is, meg rendes MOS is.Hogy kell különbséget tenni?
-
Coyot
őstag
Pörög a totyik, nagyon helyes
-
Balinov
titán
Nemtudom befér-e ide stílusba: KLF - Stadium House
-
The DJ
addikt
Klasszikus: Aurora - Ordinary World
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Jaydee - Plastic Dreams 1993!!!!-ból.csodálom,hogy nem volt. Aki győri,és ismerős neki a Jereván nevü ex-szórakozohely...az tudja,hogy ez ott volt a himnusz
-
The DJ
addikt
Nézegetem ezt a Stage 6-ot, nem rossz eddig nem ismertem
-
Balinov
titán
hmm...Sensation 2007
-
Balinov
titán
...and the beat goes on...BBE - Flash
-
Balinov
titán
Rihanna - Dont Stop The Music (Jody den Broeder Video Mix) nekem R nem bejövős,de ez a remix,na ez már igen!
-
The DJ
addikt
Filo & Peri Ft Eric Limiere - Anthem [Original Mix]
"This is an anthem for the girl that got away
This is an anthem for the world of yesterday
This is an anthem for the rebel of my youth
This is an anthem for risk of loving you..."
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
mazda626 #432 üzenetére
kommercializálódásra gondolsz. hányok attól én is!
Node egy kis Cygnus-X---Superstring-(Rank-1-Remix)
-
The DJ
addikt
Én is beszállok majd néhány (szerintem kevésbé ismert, de nagyon jó) számmal, ha nem gond
Kezdetnek egy kicsit húzósabb nóta, de még bőven idefér: Junior Boys - In the Morning
Gabriel & Dresden legújabb mixalbumának az első száma
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Ngoht rádiót hallgatok, de amit adnak rajta, az lassú nekem. Ennél pörgősebbet tudtok mondani? -
Vandit.
addikt
-
mazda626
addikt
ETN.fm-től teljesen transzba estem, nagyon klafa zenéket nyomnak 7 óta a Trance részlegben.
-
bnss
veterán
Milyen jó kis zenék kerültek fel azóta, mióta utoljára itt jártam!
-
Coyot
őstag
RadioNext en, jóókis mix szól
-
Vandit.
addikt
2x
-
Vandit.
addikt
-
Coyot
őstag
Ajánlom mindnkinek: Paul Oakenfold - Perfecto on Tour - Stockholm Sweden-SAT-04-28
eeeeez valami nagyon jómazda626: ez nagyon szar volt
-
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
Hali!
Tudjátok még melyik igazán jó kis lágy zene? Colin McRae Rally 3 mnüjének volt a zenéje. Hatalmas szám, a klippje pedig zseniális. Csak nem jut eszembe a címe. Egy vonaton ülsz és a táj a zenére változik, több vágány, fa, épület, mindegyik egy hangjegy. Nagyon állat! -
Vandit.
addikt
[link]Paul Oakenfold-Great Wall part1
-
mazda626
addikt
Valamilyen jó kis progit tudtok ajánlani? Igazi vérbeli progit. Nem kemény, nem lightos, tökéletes!
-
Vandit.
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest