Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
a v2.1-re azt írják pl az ipon oldalán, hogy gigabites. Az elég lenne a gigabites digihez?
szerk.: A linkeden a táblázat szerint a WDR3600 tud kb 900 mbitet, és ahogy nézem csak kb 14 ezer ft. Az kiszolgálná akkor a digit rendesen?
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Elvileg 1043 V1-es routerem van, ma kötötték be a gigabites Digit, de speedtestbe kb 60/60-at lát csak. Mi a probléma?
-
RockHaRD
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hogyan állítsam át? Nem találtam ilyet az eszközkezelőben
szerk.: mekkora retardált vagyok
kihúzódott félig a kábel, mert le van törve róla a kis pöcök 
-
RockHaRD
addikt
Szerintetek az miért lehet, hogy tudtom nélkül lelimitálta a gépemet a router? Két nagyjából hasonló gép van a routerre kötve diginettel. Az egyiken 10 megabitet lát a speedtest, és 1 megával tudok letölteni, a másikon megy rendesen a 80 mbit. 1-2 napja még nem volt ez a probléma, és azóta nem állítottam át semmit.
-
RockHaRD
addikt
A tegnapi fw frissítés óta (legújabb gyárit raktam fel) nem tudok belépni a router settingsbe. Hiába nyomom be a 192.168.1.1-et, vagy a tplinklogin.net-et, sehogy sem működik. Próbáltam három böngészővel, próbáltam közvetlen újraindítás után, sehogy sem enged...

-
RockHaRD
addikt
Sziasztok V1-es routerem van, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet 16-nál több portot kinyitni? Rá van dugva 2 gép + xbox, és bőven több portot kellene kinyitnom, mint 16. Hogyan lehet megoldani?
-
RockHaRD
addikt
sziasztok. Van egy olyan problémám a routeremmel (ami kb 1 hónapos sincs), hogynem csatlakozik a netre
minden reggel arra ébredek, h nincs net... connecting..
jól be van állítva az tuti, mert eddig jó volt. Nyomtam hard resetet, meg mindenféle dolgot, de egyszerüen nem csatalkozik. Át dugom a gépbe a falból a kábelt, és egyből jó a net, szóval tuti, h nem azzal van probléma.Lehet, h a meleg a baja? Elég meleg maga a router...
iPonba vettem, nemtudom hogy ott milyen a garanciális ügyintézés, de azt nem szeretném, h ha visszaviszem, akkor nincs router egy hónapig

-
RockHaRD
addikt
annyi változott, hogy mostmár rájöttem, h áramot elveszem tőle, meg szét huzok minden kábelt, majd minden össze, és egyből csatlakozik... de minden reconnectnél ezt kell csinálni?

-
RockHaRD
addikt
Most vettem egy ilyen 1043ND router-t, és vmi nem oké,mert simán beállítom, mint az előző tp link routeremet, és "connecting..."
és itt megállt a tudomány... kábelek jók, mert után visszadugom a gépbe, és simán tudok netezni... minden be van állítva...
vmi tipp? most vettem, és default firmware van rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kihúzódott félig a kábel, mert le van törve róla a kis pöcök 

minden reggel arra ébredek, h nincs net... connecting..
vargalex