Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milli82
tag
Nézd meg nem-e fogyott kb. 10% alá az overlay tárolód. Akkor csinálja azt h nem aktualizálódnak a mentések. Jó ötlet a gyári visszaállítás, de szerintem inkább nézd meg milyen csomagokra nincs szükséged. Mert ha hdd nélkül használnád akkor mindent állíhatsz be megint,ha tönkremegy, vagy épp nagyobbra cserélnéd
-
tboy72
aktív tag
Én még elég friss vagyok a témában, de nekem ez úgy sikerült, hogy előtte csináltam egy gyári visszaállítást, azután jött a particionálás. Így minden frankó, működik úgy ahogy kell. Azt még jó lenne beállítani a Qos-ben, hogy a torrentet vegye vissza minimálisra, vagy állítsa le az adatforgalmát, ha az asztali gépen on-line játszom, de majd megoldom valahogy.
Más!
Az lenne a kérdésem a nagyérdeműhöz, hogy USB-hubból mennyire válogatós? Mindegy neki? Szeretnék egy külső táposat rákötni, hogy több HDD-t is meg tudjak osztani a hálózaton.
-
Mi5i
aktív tag
*update: megjavulni látszik a dolog, magam sem tudom mitől.
Visszakerült a gyári fw-t, majd abból a legújabbat. Használtam pár órát, semmi gond nem volt vele. (Közben volt gépnek restart, lehet ennyi volt a baja...)
Aztán ismételten fel az openwrt és lássak csodát, azóta megy minden szépen. Kopkopp
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple MacBook Air M2 256GB
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest