Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: Fred
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
morjozsef
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7196 üzenetére
Próbáltam elérni a másik routert, (192.168.1.1) de nem jön be semmi. Szerintem átállíthatták, hogy ne buzerálhassuk. Ha resetelem akkor meg félek, hogy elfelejt mindent és nem lesz netem. Van erre megoldás?
Egyébként kivágnám szívesen a régit, mert folyamatosan akadozik a net. Van hogy sky-pon beszélek, közben meg az oldalakat nem tölti be. Torrent ha elindul akkor 1,3MB/sec. Érdekes nem?
Firmware: Egyenlőre csak ki szeretném próbálni, ezért van még a gyári firmware rajta. Természetesen lecserélem majd amint átolvastam a fórumon a tanácsokat. -
morjozsef
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7196 üzenetére
Próbáltam elérni a másik routert, (192.168.1.1) de nem jön be semmi. Szerintem átállíthatták, hogy ne buzerálhassuk. Ha resetelem akkor meg félek, hogy elfelejt mindent és nem lesz netem. Van erre megoldás?
Egyébként kivágnám szívesen a régit, mert folyamatosan akadozik a net. Van hogy sky-pon beszélek, közben meg az oldalakat nem tölti be. Torrent ha elindul akkor 1,3MB/sec. Érdekes nem?
Firmware: Egyenlőre csak ki szeretném próbálni, ezért van még a gyári firmware rajta. Természetesen lecserélem majd amint átolvastam a fórumon a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple watch Ultra 2 Black edt 2026.08.19.Apple jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest