Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
morjozsef
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Próbáltam elérni a másik routert, (192.168.1.1) de nem jön be semmi. Szerintem átállíthatták, hogy ne buzerálhassuk. Ha resetelem akkor meg félek, hogy elfelejt mindent és nem lesz netem. Van erre megoldás?
Egyébként kivágnám szívesen a régit, mert folyamatosan akadozik a net. Van hogy sky-pon beszélek, közben meg az oldalakat nem tölti be. Torrent ha elindul akkor 1,3MB/sec. Érdekes nem?
Firmware: Egyenlőre csak ki szeretném próbálni, ezért van még a gyári firmware rajta. Természetesen lecserélem majd amint átolvastam a fórumon a tanácsokat. -
morjozsef
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Próbáltam elérni a másik routert, (192.168.1.1) de nem jön be semmi. Szerintem átállíthatták, hogy ne buzerálhassuk. Ha resetelem akkor meg félek, hogy elfelejt mindent és nem lesz netem. Van erre megoldás?
Egyébként kivágnám szívesen a régit, mert folyamatosan akadozik a net. Van hogy sky-pon beszélek, közben meg az oldalakat nem tölti be. Torrent ha elindul akkor 1,3MB/sec. Érdekes nem?
Firmware: Egyenlőre csak ki szeretném próbálni, ezért van még a gyári firmware rajta. Természetesen lecserélem majd amint átolvastam a fórumon a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Karácsonyi Akció!! Apple iPhone SE (2020) 64GB
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vargalex