Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT TP-Link WR1043ND - N450 router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Multibit nagyúr válasz  krypton

üzenetére krypton

üzenetéreA milyen routert vegyek topikot olvasva jutottam arra, hogy egy gigabites router kellene, ami át tudja tolni ezt a sávszélt wifin. 
 Nagyon nem mindegy, hogy LAN-on belüli "áttolásról" van szó, vagy internetről/internetre "tolod"! Elgondolkoztál ezen? Szoktál adatokat közlekedtetni LAN-on belül (pl. laptop és telefon között)?
 A wifi sebessége, stabilitása nem csak a routeren múlik! Kliens, beállítás és a környezet is beleszól.
- 

#97246720 törölt tag válasz  krypton

üzenetére krypton

üzenetéreattól hogy 100/50es neted van, az egy dolog, azt is nézd hogy mennyi a garantált le/fel, nekem 100/100-as digim van, ami 50/25 garantált, amiből átlag vezetéken 60-80/30-50 a jellemző sebesség  nagyon ritkán 98/96, talán a fél év alatt 2szer volt ennyi anno a megdöglött tplink 741-en, most dlink go-rt-n300-am van...az meg hogy mennyit visz át wifin az valóban függ a router wifi meg a kliens wifi kártya beállításán... én letiltottam az HT20/40-et és csak 20-ason használom max teljesítménnyel, így wifin átjön az a sebesség ami vezetéken, ha auto 20/40 és HT20/40 be van kapcsolva, akkor éppen csak 25-30-et csordogál :/ nagyon ritkán 98/96, talán a fél év alatt 2szer volt ennyi anno a megdöglött tplink 741-en, most dlink go-rt-n300-am van...az meg hogy mennyit visz át wifin az valóban függ a router wifi meg a kliens wifi kártya beállításán... én letiltottam az HT20/40-et és csak 20-ason használom max teljesítménnyel, így wifin átjön az a sebesség ami vezetéken, ha auto 20/40 és HT20/40 be van kapcsolva, akkor éppen csak 25-30-et csordogál :/
- 

suste veterán válasz  krypton

üzenetére krypton

üzenetérehát én nem hiszem, hogy ezt írták -vagy legalább is remélem 
 a gigabites LAN portnak nincsen köze a wifi sebességhez!
 pl a 841-es is át tud adni max kb 120Mbit/s-t wifin (pedig a LAN csak 100-as), ha megfelelő a kliens, jó a beállítás, és nincsen wifit zavaró tényező (tehát a wifi többet tud mint a LAN/WAN)
 vagyis gyors wifihez gyors wifi kell 
 ami persze összefügg a NAT és WAN sebsséggel, de ugye 100/50-es netről beszélünkés végül jó ha tudod, hogy általában a 1043 wifije sem jobb a 841-esnél! (300Mbit/s kapcsolat -> 120Mbit/s valós) 
 ugyanis a 450Mbit/s maxhoz ilyen kliensednek is kéne lennie, ami nem nagyon jellemző.....
 szóval vagy nagyon félreinformáltak, vagy nagyon félreértetted a dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automobilista 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nagyon ritkán 98/96, talán a fél év alatt 2szer volt ennyi anno a megdöglött tplink 741-en, most dlink go-rt-n300-am van...az meg hogy mennyit visz át wifin az valóban függ a router wifi meg a kliens wifi kártya beállításán... én letiltottam az HT20/40-et és csak 20-ason használom max teljesítménnyel, így wifin átjön az a sebesség ami vezetéken, ha auto 20/40 és HT20/40 be van kapcsolva, akkor éppen csak 25-30-et csordogál :/
 nagyon ritkán 98/96, talán a fél év alatt 2szer volt ennyi anno a megdöglött tplink 741-en, most dlink go-rt-n300-am van...az meg hogy mennyit visz át wifin az valóban függ a router wifi meg a kliens wifi kártya beállításán... én letiltottam az HT20/40-et és csak 20-ason használom max teljesítménnyel, így wifin átjön az a sebesség ami vezetéken, ha auto 20/40 és HT20/40 be van kapcsolva, akkor éppen csak 25-30-et csordogál :/ 

vargalex
 vargalex