- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
vargalex #5133 üzenetére
Szia!
Én most az értem, csak közben, ugye kitöröltem a teljes mappát amit eddig csináltam, mert mostmár a backfire cuccokból dolgozok... és így most megin összeválogattam a cuccokat és kiadtam egy make parancsot... azt gondoltam, hogy előbb fordítani kell egy firmware -t, hogy letöltse azt a file amit majd módosítani kell és ha lefordult akkor módosítom és kitörlöm a bin mappát, hogy azokat a csomagokat újra leszedje és akkor már az átszerkesztett file -t fogja majd buildolni ha kiadom a make parancsot... na ezt jó érthetetlenűl sikerűlt leírnom... bár most még csak a package-ket tölti le és compile -olja szóval lehet, hogy még most meg szerkesztem a file-t és akkor egyből már most azzal fog fordítani remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest