- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomek10
csendes tag
Most is van WDS üzemmód egyszer "hozzáférési pont (WDS)", egyszer pedig "Ügyfél (WDS)" lehetőségként. Hozzáférési pont esetén adja a wifi jelet, de akkor nem csatlakozik a másik routerhez, ügyfél esetén pedig kapcsolódik a routerhez, de nem adja a wifi jelet.
Ebben a szoftverben egyelőre még azt sem találom meg, hol tudnám kikapcsolni a dhcp-t, mert akkor talán a másik router osztaná ki ennek is.
-
Tomek10
csendes tag
192.168.1.126 ip-t adta a gépnek
de szerintem nem kellene nagyon bonyolultnak lennie. pár hónapja egy 741ND-vel WDS üzemmódra kapcsoltam, beírtam a jelszót, majd kikapcsoltam a dhcp-t, és már le is volt osztva mind vezetékre, mind wifire.
Igaz, hogy utána nem tudtam belépni a router menüjébe, csak reset után, de nem is akartam, működött. Most ezzel a 1043ND-vel ugyanaz már nem ment, ezért tettem fel a openwrt-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest