- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csuklósbusz #16323 üzenetére
Próbáld meg SSH-n normál üzem közben.
-
válasz
Csuklósbusz #16321 üzenetére
Ezt így nem lehet megmondani, egy villámcsapás esetén teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi romlik el, de jellemzően a kábeles rész, elsősorban a WAN port szokta bánni, hisz azon jut be túláram.
De én nem gondolom, hogy itt erről lenne szó.
-
donmackó
addikt
válasz
Csuklósbusz #16318 üzenetére
Én a helyedben ránéznék failsafe-ben, hogy milyen prompt-ot ír ki. A root@tp-link a tp-link gyári, a root@openwrt az openwrt firm-et jelenti. Ha megtudod hogy melyik van rajta már mehet is fel tftp-s módszerrel a megfelelő firmware.
-
válasz
Csuklósbusz #16318 üzenetére
Én arra tippelek, hogy ezen valamilyen OpenWrt van, és megpróbálnám elérni telnet-en, SSH-n.
-
válasz
Csuklósbusz #16316 üzenetére
Üdv!
- Milyen LED-ek világítanak, villognak rajta?
- A LAN-ra kötött gépnek milyen IP címe van?
- WiFi jelet ad, látod az SSID-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest