- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajani
aktív tag
válasz
urbanjozsi #434 üzenetére
Hálózat -> DHCP és DNS -> Statikus bérletek
Itt tudsz adott MAC címhez fix IP-t rendelni - ha erre gondoltál egyáltalánNekem végre csatlakozott az xbox, ha átállítottam a Hálózat -> Wifi -> radio0: Master -> Haladó beállításoknál a Módot automatikusra (ezek közül lehet választani: automatikus; 802.11b; 802.11g; 802.11g+n). Ezzel csak az a gond, hogy így a többi eszközöm csak g-s kapcsolattal csatlakozik
Azt tudja valaki, hogy ide milyen értékeket érdemes beállítani, ha maximalizálni akarom a sebességet a router 20 méteres körzetében?
-
ajani
aktív tag
válasz
urbanjozsi #406 üzenetére
Igen. Még a jelszó is ugyanaz...
-
ajani
aktív tag
válasz
urbanjozsi #404 üzenetére
Nekem az xbox csinálja ugyanezt. Nem is tudom csatlakoztatni...
-
ajani
aktív tag
válasz
urbanjozsi #394 üzenetére
Az tuti, nekem soha nem ment ennyivel...
-
ajani
aktív tag
válasz
urbanjozsi #392 üzenetére
Ez jól hangzik, grat!
A sebességet hogyan mérted másolás közben? hdd-re, vagy hdd-ről másolásra írtad a 15 megát? -
ajani
aktív tag
Transmission nem áll le, ha kiveszem az "engedélyzve" mögül a pipát? Hogyan lehet elegánsan ki-be kapcsolgatni?
-
ajani
aktív tag
Ha már a sebességnél tartunk nekem is van egy kérdésem, bár nem pont az amiről itt a társalgás folyik:
A nagy router telepítgetés közben észrevettem, hogy az asztali gépem gigabites lan portja valószínűleg haldoklik, mert össze-vissza produkál speedtest/upc.hu eredményeket (kábel jó, laptop, tablet, telefon jó - 99%, hogy a lan port szar).Van itthon egy TP-Link TL-WN721N-es USB Wi-Fi stickem, amit be is izzítottam, de úgy sem hozza az 50/5-ös sebességet, hogy kb fél méterre van a routertől. Olyan 38-42/5 körül produkál. Irreális elvárás egy 300/150-es kombótól 50Mbit-et elvárni?
-
ajani
aktív tag
válasz
urbanjozsi #255 üzenetére
Igen. Csak addig volt rajta a gyári szoftver, amíg kipróbáltam, hogy megy-e a router. Eddig is vargalex firmjét használtam (ezúton is hála neki
) egy 1043-as routeren, de ott nem ment minden ilyen simán. Itt egyelőre minden szuper (kopp-kopp - még csak 10 órája megy)
-
ajani
aktív tag
válasz
urbanjozsi #253 üzenetére
Igen, így van. Nem kell semmi extra program hozzá, vagy linux ismeret. Még magyarul is tud a vargalex firm!
-
ajani
aktív tag
Még karácsony előtt rendeltem, a doksik szerint 27-én átadták a futárnak, és kaptam is róla értesítést, hogy 28-án hozzák. Egész nap vártam, de nem jött
hívogattam őket, de nem értem el senkit. Gondolom beragadt a futárnál a cucc, mert ma reggel fél 8-kor hívott az ember, hogy hozza a cuccot. Szerintem korrekt cég, az ünnepek miatt simán belefér ennyi csúszás.
xbox témára esetleg nincs ötlete valakinek?
-
ajani
aktív tag
Megjött az enyém is ma reggel!
14770,- volt a digistreet.hu-ról szállítási díjjal együtt.
Beállítottam mindent amit akartam:
- Samba
- miniDLNA
- Transmission (1043-on soha nem ment nekem rendesen, itt elsőre sikerült...)
- nyomtatóMég csak pár órája megy, de eddig f@sza!
Viszont akadt egy problémám: az xbox360 nem csatlakozik rá wifi-n. Látja a hálózatot, elfogadja a jelszót is (WPA2), de még sincs kapcsolat. Mi lehet a gond? (minden beállításom azonos a 1043-as beállításaival, azzal ment simán.)
-
ajani
aktív tag
-
ajani
aktív tag
válasz
SteveBeard #186 üzenetére
Köszi mindenkinek, megrendeltem. Sajnos nincs raktáron, kíváncsi leszek, hogy mikorra jön meg...
-
ajani
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy megbízható webshopot, ahol jó áron (~15k) lehet ilyen routert venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Robotporszívók
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest