Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kozariz

csendes tag

válasz donzoli #201 üzenetére

kedves donzoli
    Megint csak arra kell hivatkoznom hogy név és arc nélkül az ember azt ír amit akar, azt állít és talál ki amit akar. Te pontosan ennek a példája vagy....megintcsak!!! Ki volt az a szervizes csóka aki ilyet mondott ''hogy be kell melegednie egy pen drive-nak''? Nem cseréltük ki? Nem kaptál egy teljesen újat azonnal? Miről beszélsz??????
    A másik: Soha nem kértünk még a hűtőpasztáért egy fillért sem, ha valaki kért szívesen adtunk neki. INGYEN!!! Nehéz is lett volna pénzért árulni mert a terméklistánkban még csak nem is szerepelt ilyen tétel soha!!! ISMÉTLEM SOHA!!! A nálunk szervízben megmaradtakat osztogattunk el!!! Tehát az általad leírtak valótlanok, rágalmazás, sőt mi több oltári nagy baromság és HAZUGSÁG!!!! Amivel persze te semmi mást nem akartál csak az üzletet lejáratni!!! Valóság alapja persze mint itt sok mindennek ennek sincs!!!
    Arra hogy a szervíz nyitvatartása 2001-ben 16.00 vagy17.00-volt nehogy már neked bármi közöd is legyen, félreértés ne essék!!!!!!!!!
    Szivesen utánna nézek annak a 2001-ben 400e forintért vásárolt konfigurációnak is ha szeretnéd, de mint gyanítom ennek sem nagyon lenne értelme. És ha a régebbi bontatlan Intel processzort vásároltál /dobozosat mint írtad/ és ne lett volna hozzá hűtőpaszta....hmmm Ez kb olyan állítás mint ha vennék egy 7-es BMW-t és nem lenne benne kormány!!!! A valóság alapja kb ennyi!!! De ha megkeresel engem ezt is tisztázhatjuk, jobb később mint soha. A számlán amit kiállítottunk neked, úgy is szerepel minden amit vásároltál, így a processzor is!!! Ha egyáltalán volt ilyen!!!
    Még egyszer szeretném kihangsúlyozni!!!!
    Ha valakinek bármi gondja van az üzletünkel kapcsolatban, vásárlás, vagy garanciális ügyintézés kapcsán szivesen segítünk, én és Erik kollégám is!!!
    Be lehet fáradni hozzánk vagy telefonon is lehet minket keresni.
    Nem név és arc nélkül okoskodva, odamondogatva, valótlant, hazugságokat állítva!!!
    Kozári Zoltán

• _Erik_

csendes tag

válasz donzoli #201 üzenetére

A legfrissebb tapasztalatodra egyszerűen csak azt tudom mondani, hogy ez így biztosan nem igaz.

A 6 évvel ezelőttiekhez nem kívánok hozzászólni, mert nem az én ténykedésem alatt történt. Amennyiben friss vásárlásról volt szó, kétlem, hogy napokat kellett rá várni, hacsak nem kimondottan rendelésre hoztuk neked egy általad választott, és nem raktáron tartott típust. Mert abból akkor ugye nem kell nekünk cseredarabot biztosítani, hiszen eleve nem tartjuk készleten.

Őszintén szólva nem értem, miért nem készült erről akkor jegyzőkönyv? Nem kérted?

Új hozzászólás Aktív témák