Hirdetés
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Ez a tulajdonos lakhelyétöl függ. Tehát ha Te Pozsonyban élsz, de Kassai vagy, ott van hivatalos lakcímed, akkor Kassán kell bejelenteni a kocsit, és bizony Kassai jelzésü rendszámod lesz, KE - XXX - XX. Én mivel Komárnói vagyok, itt van hivatalos lakcímem, ezért KN jelzésü az autóm.
Egy ilyen komplett átiratásos móka rendszámmal meg mindennel együtt 2000 Sk, kb. 16 000 Ft. Rendszám csere nélkül a fele.
[ Szerkesztve ]
-
mcmike
őstag
Ez egy tipikusan olyan ember akinek nem számít a pénz, és semmit nem konyít ahhoz hogy egy autó miből áll össze technikailag. Csak a belső tér számít neki, meg h hogy néz ki. Abban tényleg jobbak, ergonómikusabbak a francia autók ez tény, nem vitatom... Csakhogy ez nem minden...
"(Motort mindenki tud gyártani)" - ezen jót röhögtem. Persze, végülis abból a mélységből ahogy azt ő tekinti így is van...
Ezzel az 1 mondattal el is árulta h mennyit ért az autókhoz. Ha valaki új autót vesz, és nem számít neki a pénz mert mondjuk 3, max. 4 évente lecseréli (és egy csavarhúzót sem hajlandó megfogni), annak tényleg jó egy Peugeot is. Váljék egészségére!LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
mcmike
őstag
Ja a légszűrő az nem téma, annál egyszerűbb nincs. Az olajat + olajszűrőt én magam cseréltem: Castrol Magnatec 10W-40 / 4L + olajszűrő (Japán): ez volt együtt 7000Ft. Haverom vette, neki vmi 30%-os kedvezménye van UNIX-nál... A többi dolgot is ő szerzi majd be nekem.
Hallottam ilyan verziókat pollenszűrőre:
- szélvédő előtti, ablaktörlő alatti fekete műanyagot kell levenni, az alatt van (ez az egyszerűbbik eset)
- az utastérből érhető csak el a műszerfal mögé bújtatva (Satan_Claus, lehet h neked lesz igazad )A benzinszűrő biztos egyszerűbb lesz, a pollenre pedig ha megvan a végleges megoldás akkor majd beírom ide...
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
mcmike
őstag
Hát látod ezek jó kérdések...
Őszintén szólva még nem használtam annyit, h ezek érdekeltek volna. Így meg sem néztem őket. Be lehet nyomni a hangerőszabályzó gombot? Ezt sem tudtam...
Gondolom az útmutató semmit nem ír ezekről, ezért kérdezed. Majd kipróbálom...
UI: Ilyen h PAUSE sztem magnós autórádiók esetében nagyon ritka, szinte fölös. Mert: ha kikapod a kazit, akkor ugyanott marad (Last memory function ), vagy talán az input váltóval (ha van egyáltalán, mert erre sem emlékszem) megáll a lejátszás akkor és ott?
-
mcmike
őstag
Neked már a 2002 utáni gömbölyített verzió van? Mert azokban igen, ha a rádió ki van iktatva akkor nincs fedélzeti computer... De az enyémre azt írták h az megmarad...
Legalábbis Toyota fórumon ezt olvastam...
Sztem Surányi erről nem tud nyilatkozni, max. egy szakszervíz.
[ Szerkesztve ]
-
mcmike
őstag
Igen ezen én is gondolkodtam, de egy ilyen soha nem adja vissza az igazi CD/MP3 fejegység feeling-et... Meg olyan macerás is talán: kilóg egy AUX kábel, arra rá mondjuk egy CD-s MP3 lejátszó.
1. Azt hova teszem? Lóg valahol?
2. Mindíg lehet aksit tölteni a lejátszóba...Így tényleg nem kéne a gyárihoz nyúlni, de sztem hosszabb távon kényelmetlenebb, és a beltérre is rosszabb hatással lenne (ide oda raknám, madzagot tépném).
Asszem valamikor elmegyek a Surányi-ba és megkérdezem milyen lehetőségek vannak. Majd annak függvényében döntök...
-
mcmike
őstag
Köszi a linket, tényleg hasznos!
"Az egyéb elemeken szétszórtan felfedezhető javítási nyomok a legtöbb esetben nem adnak okot komoly aggodalomra: egy önmagában javított hátsó oldalajtó például valóban lehet parkolói sérülés áldozata, ami az autó használati értékét nem befolyásolja, ugyanakkor komoly alkualap lehet."
Azt hiszem, pont ez lesz ami megnyugtat egy picit. Az egyik hátsó ajtónál + a hátulján 2 helyen volt egy kicsit több a mért festékréteg értéke, de csak elszórtan és csak kicsivel több mint a többi helyen. Ezeken a javított helyeken 180-190-max 210 micront mért a műszer. Az akkor elég szakszerű javításnak minősül, ráadásul elemcsere nélkül. A kereskedő egyébként végig is mutogatta az autón h hol vannak a ponthegesztések, mivel azok gyáriak, maga az elem nem lett cserélve. A csomagtartó + ajtók patikán záródnak, ez is egy jó pont...
-
mcmike
őstag
Köszi szépen az infót a zöld-ről, így akkor megspóroltam 1 kört, hála neked...
Sajnos az a baj, h nekem csak a Liftback jön be, a sedan nem. Tudom furcsa, de nekem az tetszik...
Megnéztem a Mayer-nél lévő ezüst színűt, kicsit vegyesek az érzések:
- Volt már egy-két helyen festve, de mindegyik szakszerű (festékrétegmérővel ellenőrizve)
- Komolyabban törve nem volt, csak kisebb kocc vagy húzások voltak javítva.
- A belseje jó is meg nem is...a középső box-ban vagy rágó vagy cukor olvadt meg, sztem takarítható. A csomagtartó az patika! A pótkereket még sztem soha nem is használták. A belső tér egyben van, nincs lelakva. Sofőrülés sincs kiülve, de azért látszik hogy használt. Olyan egészségesen látszik hogy egy 7 éves használt autóról beszélünk.
- A motor kicsit gondolkodott hidegen, gázadásra. Ez egy kicsit aggaszt. Lehet h a légszűrő? Elfelejtettem megnézni...
- A motortér nem volt lemosva, úgy ahogy annak lennie is kell. Természetes poros valójában, semmit sem takargatva. Olajfoltot nem láttam, a csavarok sem nagyon voltak bántva. Az olajszint viszont alsó nívó alatt volt. Nem jó jel!
- Vezetett szervizkönyv, bár a 105.000 és 135.000 nincs beütve. Lehet h ezért fuldoklik nyomorult? Kellett volna már légszűrőt cserélni rajta...Egyelőre nem tudom, készíttetek egy komplett állapotfelmérő lapot, + még egyszer alaposan átnézem + próbakör aztán döntök. Igazából meg is venném meg nem is...
UI: Igen, az ABS-esekben hátul is tárcsaflk van...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest