Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Annyira rosszak az elso peldanyok?
Azert a 450h -t nezem, mert jelenleg egyu 2.2 i-CTDi Accord -al szenvedek, de szvsz ertsed, tenyleg szenvedek. Elmult 8 evben 300 loero alatt nem volt autom, azok is dieselek voltak, hozzaszoktam ahhoz, hogy ha odalepek, akkor megy. A 300h -val sem lennek elorebb.

Azert kezdtem el nezegetni a Lexus -okat, megbizhatosag es hybrid mivolta miatt jo lehet rovidebb tavokra is, de van benne ero, diesel betegsegek nelkul. Nem akarok sok penzt kiadni autora, mert nem tudom, meddig lesz nalam, de ezt bevallalnam. Nem is az evjaratot neztem, hanem a futast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest