Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
andorra
üzenetére
Hát akkor miért nem hasonló módon írtad elsőre.

Akkor összefoglalom inkább:
1.) Ctrl+Shift+B
2.) numerikus billentyűzeten plusz (+) karakter lenyomása, majd *.txt beírása, Enter
3.) Utána a lehetőségek a kijelölésre (most ez angol változat) a Mark (Kijelölés) menüben:
"Sokáig tarthat, erre nem is érdemes érdemben reagálni."
Szerintem érdemes, mert ha mondjuk a C gyökérkönyvtárában nyom egy Ctrl+Shift+B-t, akkor számítson rá, hogy valószínűleg nem lesz türelme megvárni a végét, hacsak nem SSD-t használ."valószínűbb, hogy ezt a módszert könnyebb megjegyezni, mint egy parancssort, látható, hogy aki ajánlotta, neki is csak másodszorra sikerült szintaxis helyesen megadnia"
Nekem erről jutott eszembe, hogy "erre nem is érdemes érdemben reagálni": teljesen egyénfüggő, ki mit jegyez meg könnyebben. Nekem például most bevésődött ez a tree parancs a fejembe, mert tetszetős, hogy ilyen egyszerű. Sok kattintgatás helyett egy sort beírok, enter, aztán a háttérben csinálja csak. Ha a szintaxisra vagyok kíváncsi, hát a cmd elindítása után beírok egy
tree /?
sort, ahogy a legtöbbször szokás a beépített Windows-os parancsoknál.De igazából jól átrágtuk a lehetőségeket, ízlések és pofonok különböznek, mindenki eldönti majd, neki melyik tetszik jobban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest