- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Ennek segítségével tudsz vezeték nélküli hálózathoz csatlakozni.
Lehet, hogy most még nem létszükséglet, de később jól jöhet. Általában lehet ezeket utólag is csatlakoztatni, de nem olyan erős az antennájuk, mint a monitorkeretbe épített gyári verzió.
A másik - általad is - látogatott topic első hsz-ében található hivatkozásokat javaslom én is elolvasni, hasznos, nekem is segített a közelmúltban, mikor notit kerestem. -
Kbali
nagyúr
Azt nem tudom, hogy ennek mennyi a video igénye, egyébként összességében szerintem nem rossz.
A hordozást csak annyiban említettem, hogy a C-M procikban nincs speed step funkció, így több energiát használnak akkus működésben=kevesebb üzenidő. Asztaliként viszont ezzel semmi probléma.
Az nem gáz, hogy nincs WLAN benne?
[link] Itt még lehet általánosságokat olvasni. -
yakuza.tora
addikt
Hali Albgab!
Én 3 évig használtam Toshiba Satellite notebookot. Szinte szó szerint éjjel-nappal ment. (a hét 5 napján napi 10 órában, a munka után pedig nem kapcsoltam ki, csak egyszerűen lecsuktam a kijelzőjét) Ehhez képest a 3 év alatt SEMMI probléma nem volt vele. Az egyetlen gyenge pontja a DVD olvasó volt, ami egy idő után nem mindegyik írt lemezt tudta olvasni.
Összességében a legmegbízhatóbb készülékeke egyike, ráadásul jól viselte az állandó cipelést is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- Medion Erazer Beast X25 Gamer Laptop
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- XPS 15 9510 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest