Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
Igen ez nekem is feltűnt hogyha kemény felületre van helyezve és gépelek vagy kattintok akkor ilyen idegesítő rezonáló vagy nem is tudom milyen hangot ad ki.... de ha valami puha tárgyat teszel a 2 hátsó pillér alá akkor megszűnik, vagy nem ... szóval a hiba nem csak az ön készülékében van

Érdekes hogy nem találkoztam még olyan userrel itt, aki ne panaszkodott volna rá, valami apró ám idegesítő hiba miatt, legyen az műanyag zörej hang, elmozdult webkamera, szar wifi, VGA hiba stb.
Már értem miért akarták ennyire kivonni és leárazni ezt a szériát, bár még mindig azt mondom ha megjavítják, akkor én akkor sem bánom meg hogy megvettem, főleg 168 K ért, ilyen erős laptopot 
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóhifi
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Már értem miért akarták ennyire kivonni és leárazni ezt a szériát, bár még mindig azt mondom ha megjavítják, akkor én akkor sem bánom meg hogy megvettem, főleg 168 K ért, ilyen erős laptopot 
Janou