Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
válasz
Satellite
üzenetére
Kbali 670: Én is a videókártyára gyanakodtam. Valszeg az is lesz. Csak borzasztó furcsa ez a halál számomra. Semminenű jelét nem adta korábban hogy valami baja lenne. Egyszercsak így meg meghal és kész.

ataman 671:A memóriamodulok elmozdulására kevés esélyt látok. Igaz én raktam bele egy 512MB osat kb fél évvel ezelőtt. Maga a gép nem volt annyira sokat használva. NAgyon túlhasználva sem volt.Max heti 30-35 órában.
Ha a proci fedőburkolatát lecsavarozom azzal ugrik a garancia? Ha nem szükséges nem nagyon nyúlkálnék hozzá, mert van még rá 1.5 év garancia a 3 év alapból úgyhogy ebből a szempontból bőven benne vagyok.
Az már más kérdés hogy a garanciát hogyan tudom majd megoldani. A gépet Svájcban vettem. A leírásban az volt hogy Közvetlen Toshiba garancia van rá 3 év. Én azt vettem ki akkoriban ebből hogy ez egy korlátozott világgarancia, vagyis nekem kell bevinnem a szervizbe, de még pontosan utánaérdeklődöm.
A csavar az hogy Írországban vagyok, ahol nincs hivatalos toshiba szervíz.
Ahová tudnám vinni az UK, Svájc, MO,(itt vannak szervizek) viszont magyarországra nem terveztem menni a közeljövőben. Meglátom melyik lesz a legjobb, legolcsóbb megoldás. Legbiztosabb a Svájci lenne, mert ugye ott vettem.
Satellite 672:Holnap kipróbálom egy CRT-n is, mert most nem találom a TFT-m átalakítóját.
Floppym sajna nincs ami laptopba menne
, ismerősöknek sincs külső Floppyja.
A bioszfrissítésben elég halvány reményt látok hogy megjavulna. Garanciára nincs hatással ez sem igaz? Ha buzgerálom rajta a biost?
Megoldott hasonló problémát a biosfrissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5490 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Stealth 14 AI Studio A1VFG 14" 2.8K OLED Ultra 7 155H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- X1 Extreme Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H 32GB DDR4 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nintento Switch Oled konzol / Forgalmazói garancia 2027.11.03-ig
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ahová tudnám vinni az UK, Svájc, MO,(itt vannak szervizek) viszont magyarországra nem terveztem menni a közeljövőben. Meglátom melyik lesz a legjobb, legolcsóbb megoldás. Legbiztosabb a Svájci lenne, mert ugye ott vettem.
Janou