Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• padre71

tag

válasz ABE #2319 üzenetére

Hali Sopronman! Csatlakozom az előttem szólóhoz. :D

Egy Celeron M440-et cseréltem egy T2350-re (1866 MHz) tegnap saját kezűleg. A procit itt vettem a PH-n 20k-ért. Igaz nincs rá gari, de szerintem a procik esetében a legkisebb az esély, hogy beleszaladsz egy rossz példányba.

Az eredeti procit megtartom, mert 2008. májusig még garis a gép, így ha valami gáz lenne vele, rögtön visszaszerelem a régit és nem ugrik a gari. Nem nagy ördöngösség a szétszerelés, de tényleg darabokra kell szétszedni, egy csomó kis csavara kell odafigyelni, de ha mindent kicsavartál, akkor magától szétválik. Nem hiszem, hogy valaki rájönne hogy szét volt szedve, nem volt leragasztva sehol sem. Nekem egy délelöttöm ráment, igaz lassan csináltam. Ráadásul a cserét követően elfelejtettem a gombakksit kivenni és törölni a CMOS-t, így újra szét kellett szednem.

A Technotrade kb 31k-ért cserél procit, azt hiszem T2080-t. Ha jól emlékszem ebben csak 1M cache van, míg az azonos órajelű T2250-ben 2M. De az intel oldalán pontosan meg tudod nézni. Gondolom, hogy most nincs készleten nekik.
    Ha nem vagy járatos a szerelésben, lehet hogy érdemesebb a Technotradre bízni. Ha meg igen, akkor hajrá, megéri a csere, sőt a maradék pénzen tudsz venni még 2 giga ramot is.

Új hozzászólás Aktív témák