Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazad van, előrefelé kézenátfordulás az igazi neve.
Hátraflikkekk után szaltó ugrósornak számít?
Mert az is ment. (Sőt, a vállmagasságban lévő ringkötelet is át tudtam ugrani páros lábbal, amit azt hiszem egy srác tudott utánam csinálni thai-box edzésen. Szóval valószínűleg jók a rugók a lábamban, azért ment ez a dolog.)
Egyébként az, hogy minden második ember tud szaltózni a vízbe kicsit erős túlzás, elég kevés ilyen embert szoktam látni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy pl. azzal a technikával, amivel a vízbe ugranak, ha talajon próbálkoznának, akkor esetleg nyakukat szegnék. (Én előbb tudtam talajon, és csak utána ugrottam vízbe.)
Egyébként biztos Te is láttál már ilyen utcai ugribugri figurákat (legalább videon), akik elég jól ugrálgatnak csak úgy maguktól, szóval az azért túlzás, hogy ez csak azoknak megy, akik tanulták. Múlt héten pl. Amszterdamban voltam, és ott láttam utcai Capoirea-s fiúkat, azok is elég szépen ugrálgattak, sőt, egy néger gyerek a vondel parki játszótéren szaltózgatott csak úgy magának.
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy lehet profi tornász valaki csak úgy magától, de azért nagyon sok függ a képességektől is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert az is ment. (Sőt, a vállmagasságban lévő ringkötelet is át tudtam ugrani páros lábbal, amit azt hiszem egy srác tudott utánam csinálni thai-box edzésen. Szóval valószínűleg jók a rugók a lábamban, azért ment ez a dolog.)