Hirdetés

Aktív témák

• Tomics

addikt

Tegnap kidolgoztam a belem is. De legalább megcsináltuk 1 nap alatt a 2 napi melót. 1kor kezdtük és megállás nélkül fél8ra végeztünk. Tele lett hólyaggal a kezem amik az elején ki is fakadtak, szóval kellemes volt. Lehet kaptam egy kis napszúrást is vagy csak pusztán a fáradságtól, de olyan rosszullétek jöttek rám hogy majdnem kihánytam a belem. Aztán átestem a holtpontom és bírtam. Este még elmentünk a Manhattanbe, és jól telezabáltuk magunkat, ennyit a fogyásról :DDD Én ettem egy Manhattan burgert (az a manhattan szósz isteni benne) menüben, vitamin salátát. Jó egy kis változatosság a sok meki után :DDD

Mai nap is parás lesz. Mehetek a nyelvvizsgámért. Azért lesz parás, mert januárban voltam és akkor az írásbeli fél pont híján nem lett meg, a szóbeli meg sehogy. Akkor azt mondták, hogy megadják azt a fél pontot és csak szóbelire kell mennem. Most meglett a szóbeli is, de a honlapon csak azt írják, hogy szóbeli A tipusú nyelvvizsga lett meg... :((( Felhívtam őket és azt mondták megadják, hát nagyon remélem mert kurva ideges leszek ha nem. Csomó pénzem elment rá és kell az a +35 pont a felvételinél.
    Aztán 1re mehetek az érettségimért. Remélem, hogy infóból meglesz az 5ös és magyarból a 4es, többiből tuti meglesz a 4, kivéve matek (55%). Júliusig meg idegeskedhetek majd, hogy felvesznek-e vagy sem a BME-re :DDD Szerintem pont a határon leszek. Nehogy nyugodt legyen az ember 1 percig is. Mehetne már az efelvételi is, nincs kedvem postán beküldeni a dolgokat, vagy odaér vagy nem, vagy elfogadják vagy nem...neten meg lehetne követni hogy mivan...

Na még visszafekszem, a drágám itt alszik, olyan szép :B

Aktív témák

Hirdetés