- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Az irányítással nem volt bajom, a kapaszkodós részek megvannak, estem is le emiatt. Őszintén, azért tetszett jobban, mert aránylag egyértelmű volt, a feladványok jók voltak, valahogy adta magát az egész játék. Voltak gondjaim a bugokkal, előfordult, hogy buktam egy csomó játékidőt, mert beleakadtam valahová, leestem a semmibe, ilyesmi. És voltak idegesítő részei, a beszélgetéseknél voltak válaszlehetőségek, ahol ha rosszat választottál, szimpla game over lett a jutalmad (pontosabban rövidesen meghaltál valami miatt), és a jó válasz nem mindig volt egyértelmű.
Igazából az én hibám. Azt hittem minden TR olyan volt, mint a középső részek, fogalmam sem volt, hogy mekkora fejlődés ment végbe részről részre. Az első részen elcsodálkoztam, hogy nem lehet futni. A másodiknál is, hogy még mindig nem. A harmadikban azt vettem észre, hogy aztán tényleg mindent belepakoltak (a kajakot nem kellett volna, tényleg). Több ponton felhúzta az agyam, de ha nem lett volna ez az intant kill boss, igazából semmi nem történt volna. Vagy lett volna nagyobb aréna, nem egy ilyen zsebkendőnyi terület, ahonnan még le is lehet esni, vagy legalább ne kelljen odasétálni hozzá, hogy mélzótasson felébredni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!