Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor már ez is MultiWANos, vagy az kimaradt ebből?
-
LógaGéza
veterán
válasz
LógaGéza
üzenetére
Valaki erre? Vagy inkább nyomozzam ki a portokat, és csináljam meg QoS-el?
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
RT-N18U-t használok 132-es Shibby Tomatoval. Megoldható-e az, hogy egy bizonyos kliens előnyt élvezzen az adatátvitelnél? Kvázi mint egy QoS, csak nem csomagokat, portokat, stb akarok megoldani, hanem, hogy az a egy kliens mindig megkapja azt a sebességet amit igényel (IPTV-re álltunk át nemrég, és a TV-t szeretném megoldani, hogy zökkenőmentesen menjen mindig). -
LógaGéza
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
... és működik... Nem hiszem el, hogy mennyit szenvedtem vele, DDNS-re fogtam, Digire fogtam, mindenre... Erre régebbi verzióval ugyanaz a szabály ami az újjal nem ment gondolkodás nélkül fut...
Köszönöm a tippet, hanyagolom a MultiWAN-os firmware-ket ezután, úgyse használom a plusz funkciókat...

-
LógaGéza
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nálam is ez van, és nálam se megy a port forward

Rápróbálok én is egy régebbire. -
LógaGéza
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
WRT54GL Broadcom chipsetes, a 1043ND pedig Atheros. Az a általános vélekedés, hogy csak ugyanolyan márkájú chipsetesek között megy megbízhatóan a WDS. Ebben a formában ezt én elengedném, inkább repeaterrel próbálkoznék, bár nem tudom mik az igények.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, engedélyezve van

-
LógaGéza
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
N18U-ról van szó, és a másik oldalt olyan 1,5 - nagyon maximum 2 Megabyte/sec letöltési sebesség jön át. A VPN oldalon 500/200-as Digi van, az nem lehet a szűk keresztmetszet...
Ha a Home Servert akarom megcsinálni az további problémákat vet fel: nem tudok portot nyitni. Mármint routeren hozzáadom a portokat a Port Forwarding alatt, de semmi nem történik, nem nyílik meg a port - legalábbis csatlakozni nem tudok hozzá...
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Asus RT-N18U-n használok Shibby-féle Tomato-t. A célom, hogy a teljes hálózatot elérjem távoli eszközökről is. Beállítottam PPTP alapú VPN-t, adja magát a megoldás, működik is szépen, csak az átviteli sebesség siralmas. Utánnaolvasva a dolognak a hiba abban van, hogy a crypto alapú szolgáltatások csak procin keresztül mehetnek, és ott is csak 1 magot tud használni. Nagyjából stimmt is, ugyanis "teljes" terhelésen is csak 45% körül ugrál a prociterhelés.
Kérdés, hogy hogyan tudnám megoldani a hálózatok összekapcsolását értelmes sebességgel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tjsz