Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
Tom5
addikt
Tegnap voltam Vidi meccsen. Már azt hittem 0:0 lesz az eredmény de a 90. percben sikerült gólt lőnünk. Utána beültünk egy csehóba és iszogattunk. Én már a mérkőzés előtt megittam egy üveg bort. Ott lecsúszott még egy plusz két pálinka. Jól éreztem magam a többiekkel. Aztán gondoltunk egyet, elmentünk a TESCO-ba vettünk piát és nálam folytatódott a történet...nagyon berúgtam. Régen ittam már, ez is közre játszott. Lefekvés előtt repült aminek repülnie kellett. De kellett. Kiengedtem a gőzt...11-kor keltem, repedtül voltam, leerőltettem némi ételt és visszafeküdtem. Délután kettőig tudtam aludni. Akkor már jobban éreztem magam. Megszületett az egyik csajszi második babája. Délután voltunk bent megnézni. Kis aranyoska. Fiú, Balázs lett a neve. Jó lenne egyszer majd átérezni ezt, hogy az Én babámhoz megyek be........
Lelkileg repedtül vagyok még mindig. Bár elég jól tartom magam. Megállom a dolgokat....bár nagyon nehéz. De nincs értelme bármit is tennem...ezt magyarázom az agyamnak. Több kevesebb sikerrel...
Holnaptól délutános leszek. Várom is meg nem is.
Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest