Hirdetés

Aktív témák

• Tom5

addikt

Tegnap voltam Vidi meccsen. Már azt hittem 0:0 lesz az eredmény de a 90. percben sikerült gólt lőnünk. Utána beültünk egy csehóba és iszogattunk. Én már a mérkőzés előtt megittam egy üveg bort. Ott lecsúszott még egy plusz két pálinka. Jól éreztem magam a többiekkel. Aztán gondoltunk egyet, elmentünk a TESCO-ba vettünk piát és nálam folytatódott a történet...nagyon berúgtam. Régen ittam már, ez is közre játszott. Lefekvés előtt repült aminek repülnie kellett. De kellett. Kiengedtem a gőzt...11-kor keltem, repedtül voltam, leerőltettem némi ételt és visszafeküdtem. Délután kettőig tudtam aludni. Akkor már jobban éreztem magam. Megszületett az egyik csajszi második babája. Délután voltunk bent megnézni. Kis aranyoska. Fiú, Balázs lett a neve. Jó lenne egyszer majd átérezni ezt, hogy az Én babámhoz megyek be........

Lelkileg repedtül vagyok még mindig. Bár elég jól tartom magam. Megállom a dolgokat....bár nagyon nehéz. De nincs értelme bármit is tennem...ezt magyarázom az agyamnak. Több kevesebb sikerrel...

Holnaptól délutános leszek. Várom is meg nem is.

Aktív témák