Hirdetés

Aktív témák

• Tom5

addikt

2010 - munka

3D mérőgépes oktatások, kettő is. De minek? Feltételek nem adottak a
    méréshez és elvárják, hogy profi szinten mérjünk. Ez a projekt év végére annyira
    elment, hogy már szinte nem is mérek. Már nagyon unom a munkám, nem is végzem el
    rendesen. Minek? Esztétikailag kell ottlenni nagyon és nem benézni a dolgokat. A
    mérés kb semmit sem ér. Én mindig behazudom a méreteket (többiek is). Munkatársaim
    jók, elvagyok velük. Egyedül a Kriszti aki zavaros...nembízom benne. Önkényüleg
    kinevezte magát minőségügyi mérnöknek, holott semmi fajta/féle mérnöki végzettsége
    nincs. Elszállt vele ló. Januártól új műszakban leszek, nincs hozzá humorom. Már
    megszoktam ezt. Az élet furcsa fintora, hogy ezálltal lazább lesz a Kittyvel a
    kapcsolatom, ami jó??? Nemtudom...Ha az eszemre hallgatok aztmondom igen, nincs
    ennek semmi értelme, csak baszom el a pénzt, sajnos kikell mondjam: feleslegesen.
    De mi jobb? Így "nem egyedül lenni" vagy teljesen egyedül lenni minden kedvesség
    érzelem nélkül? Nemtudom...Az eszemre kellene hallgatnom. Remélem 2011 megoldja ezt
    a dolgot. Viszont nagy erőkkel elkezdek új munkát keresni. Utolsó napokban
    hibáztam, benéztem egy anyagot. Elismerem, én hibám. De az az undorító, hogy most
    nagyon rámhúzták a vizes lepedőt. Mocskos egy cég. Januártól kapok 3 hónap
    próbaidőt, bizonyítsak. 3 éve bizonyítok, mindenki hibázik. Most majd úgynéznek rám mint egy kezdő újoncra, megvonják a pénzem, kajajegyem...szánalom. Elegem van
    belőlük. Munkakeresés ON. Hatalmas erőkkel. Mit várok el munka szinten 2011-től?
    Normális fizetést, nyugodt körülményeket. Ez olyan nagy elvárás? Válaszom: igen.
    Bízom benne találok új munkahelyet, ha nem akkor helyt kell állnom itt. Új
    műszakban, Kitty nélkül...Már megint itt lyukadtam ki. :W

Aktív témák