Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz Mr.Franczy #54198 üzenetére

Köszi akkor valóban nincs különösebb story... :(
    A vírus útra kelését értettem abban reménykedtem valami elment mellettem. Ez van! Egyébként sokan szidták, hogy félkész szerintem ez nem teljesen igaz amennyire szerettem az elsőt, pont annyira letud szegezni a box elé a második is. A játékmechanika nagyon egyedülálló még mindig! :K

DZ-t még nem próbáltam nem mertem. De konzolon gyakorlatilag nincs opció rpm hack és társaira. finger crossed :D

De állítólag, vissza lehet/kell majd térni az első rész helyszínére, mintha ezt olvastam volna valahol!
    Azért ez nagyon adná a hangulatot. Igazából pont ezt az egyet érzem végig a játék alatt, mármint a hiányát az első rész után (legalábbis szerintem) mivel annak torony magasan jobb volt a mapja. Nekem hiányoznak a civilek, az őket zaklató Rykers fegyencek, hogy random megállít egy civil és kér medpacket vagy valamit cserébe droppol tárgyat, hogy autót próbálnak feltörni a civilek stb... tudom, hogy a JTF evakuálta a várost de így annyira üres.... arról nem beszélve papíron 7 hónap telt el mégis mintha a dzsungel bevette volna a várost, és ezt gyógyszer kutatással akarják magyarázni hát... :D

Mindennel együtt viszont szerintem megér egy próbát a játék annak akinek az első tetszett, én a konzolhoz kaptam de külön is megérte volna az árát!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés