Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz pucz #49824 üzenetére

Én is így voltam jó sokáig..Ha előttem lett volna az erre élvező "akárki" az öklöimet szétütöttem volna a koponyáján.Ma sem sokat,de azért változott a véleményem.Sajnos a division technológiákért muszájból eltöltöttem bent x órát és "tanultam" vmennyit.Legfőképp felvenni ezekkel a semmikkel a harcot.Az elmúlt pár hétben ha nem is sokat,de változtam.Addig ha találkoztam egy/több "rugóval" olyan tehetetlenül ideges lettem,hogy össze-vissza csináltam mindent.Ezt kivülről látva nagyon mókás lehetett.. :-)
    A lényeg,hogy ne vigyél magaddal sok cuccot,ha full pakkal akarsz kimenteni tele zöld ládával,nagyon taktikázz!Én nagyon sokszor egyedül megyek be és az esetek 98%-ban kihozom a dolgokat.
    Tölts bent sok időt,ha kell keress társakat (ha számítógépen játszol könnyű helyzetben vagy,ott van neked Tommy/Sniper/Razor) és velük menj kicsit.
    Ami a legfontosabb,ha találkozol egy gy.. "rugóval" próbálh higgadt maradni. :-) Persze tudom,ez lehetetlen,de ne ess annyira "pánikba" mint most. ;-)
    Ha látsz embervadászokat menj rájuk te is a többiekkel,jót fog tenni.. ;-)) tudom. :-)
    Csinálj egy fasza szettet,ami az összefoglalóban van ragadozó,veszett jó!!!!!Pvp-re naggyon jó!
    Nézz videókat,Tommy/Sniper videókat,rengeteg segít!!Nem leszel tőle Rambo,de tanulhatsz belőlük.
    Addig ITT egy kedvcsináló ;-) Ma történt.
    Azt nehéz eldönteni,hogy ki volt a szarabb,ők vagy én. :-) Ezelőtt egy-két hónappal esélyem nem lett volna ellenük.Jaa,és pont ma emeltem megint az érzékenységen kicsit,apródonként húzom feljebb,ahogy megszokom,emelem.
    Ha ps4-en játszol,írj üzenetet. ;-)

• Anonymus23

veterán

válasz pucz #49824 üzenetére

Ez a DZ! Ezen ne húzd fel magad!
    De most komolyan mire számítasz? Van egy több mint 2 éves játék, ahol millió sok régi játékos van, akik PvP-zni mennek csak be a DZ-be, mert ez a rész ez is, és odamennek és levágják a cuccodat. Mert lassan tényleg ott vagyunk, hogy az idő többnyire azzal telik el, hogy keressük a játékosokat.
    Egyébként nem kellene egyedül menned, a DZ-ben is lehet matchmaking...

De gearelődni most még az Event alatt lehet legjobban, az Amherst speedrun az egyik legjobb farm, vagy a Clear Sky.
    Mind a Striker, mind a D3 nagyon jól használható, mind PvE mind PvP. A taktikus elsősorban PvE jó, a Dead Eye meg szinte semmire, nagyon réteg gear lett, kiherélték teljesen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés