- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Én is így voltam jó sokáig..Ha előttem lett volna az erre élvező "akárki" az öklöimet szétütöttem volna a koponyáján.Ma sem sokat,de azért változott a véleményem.Sajnos a division technológiákért muszájból eltöltöttem bent x órát és "tanultam" vmennyit.Legfőképp felvenni ezekkel a semmikkel a harcot.Az elmúlt pár hétben ha nem is sokat,de változtam.Addig ha találkoztam egy/több "rugóval" olyan tehetetlenül ideges lettem,hogy össze-vissza csináltam mindent.Ezt kivülről látva nagyon mókás lehetett.. :-)
A lényeg,hogy ne vigyél magaddal sok cuccot,ha full pakkal akarsz kimenteni tele zöld ládával,nagyon taktikázz!Én nagyon sokszor egyedül megyek be és az esetek 98%-ban kihozom a dolgokat.
Tölts bent sok időt,ha kell keress társakat (ha számítógépen játszol könnyű helyzetben vagy,ott van neked Tommy/Sniper/Razor) és velük menj kicsit.
Ami a legfontosabb,ha találkozol egy gy.. "rugóval" próbálh higgadt maradni. :-) Persze tudom,ez lehetetlen,de ne ess annyira "pánikba" mint most. ;-)
Ha látsz embervadászokat menj rájuk te is a többiekkel,jót fog tenni.. ;-)) tudom. :-)
Csinálj egy fasza szettet,ami az összefoglalóban van ragadozó,veszett jó!!!!!Pvp-re naggyon jó!
Nézz videókat,Tommy/Sniper videókat,rengeteg segít!!Nem leszel tőle Rambo,de tanulhatsz belőlük.
Addig ITT egy kedvcsináló ;-) Ma történt.
Azt nehéz eldönteni,hogy ki volt a szarabb,ők vagy én. :-) Ezelőtt egy-két hónappal esélyem nem lett volna ellenük.Jaa,és pont ma emeltem megint az érzékenységen kicsit,apródonként húzom feljebb,ahogy megszokom,emelem.
Ha ps4-en játszol,írj üzenetet. ;-) -
Anonymus23
veterán
Ez a DZ! Ezen ne húzd fel magad!
De most komolyan mire számítasz? Van egy több mint 2 éves játék, ahol millió sok régi játékos van, akik PvP-zni mennek csak be a DZ-be, mert ez a rész ez is, és odamennek és levágják a cuccodat. Mert lassan tényleg ott vagyunk, hogy az idő többnyire azzal telik el, hogy keressük a játékosokat.
Egyébként nem kellene egyedül menned, a DZ-ben is lehet matchmaking...De gearelődni most még az Event alatt lehet legjobban, az Amherst speedrun az egyik legjobb farm, vagy a Clear Sky.
Mind a Striker, mind a D3 nagyon jól használható, mind PvE mind PvP. A taktikus elsősorban PvE jó, a Dead Eye meg szinte semmire, nagyon réteg gear lett, kiherélték teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged