- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #48320 üzenetére
Értem, de pl ugyanez volt Vasárnap este, hogy feltételezve a hasonló adatokat TF4 ST9, közvetlen közelről kapott a Házból, úgy, hogy közben engem ugye sebzett, és +25% sebzés még rájött a Kérlelhetetlen tálent miatt, én gyakorlatilag elfogytam, nálam meg még mindig maradt 1 harmad HP, közben proccolt a vérzés is nálas is és nálam is, szóval értem én a mögöttes dolgokat, csak nem feltétlenül így kellene mennie.
Vagy pl a második fegyver nekem egy Bullfrog, ugyanilyen tálantekkel, azt is viszonylag közelről szoktam csak használni, de messze érezhetően gyengébb sebzés szempontjából mint a Ház...
Lehet ki kell próbálni egy kompetens vagy fogékony tálentes M4-et.... de akkor meg CHC-t veszítek...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Videós, mozgóképes topik
- Formula-1 humoros
- Hardverkemping június végén
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest