Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alibiman

aktív tag

válasz Anonymus23 #48079 üzenetére

valakinél 3-4-5x is elproccol a 6. bónusz, akkor azért kinyílik a bicska a zsebemben, hogy nekem miért nem tud ilyet?

Nekem is talán jó, ha +1x beproccolt eddig, olyan meg soha nem volt, hogy 3x-4x, és én is összefutottam már nem 1x rugóval, akinek meg többször, furcsa.

Viszont ezt magyarázd meg:

Tegnap, pont ott, ahol a DZben összefutottunk, fordulok ki az utcára, jön négy csákó. Köszönök, kicsit gondolkodnak, majd berugóznak, nekem esnek. Jó kis PVE-s cuccban voltam, épp egy Super90-et próbálgattam a sárga mobok ellen, páncélsebzés, meg vérengző volt rajta, szóval játékos ellen egy 0. Mondjuk amúgy sem lett volna esélyem. :) Ragacsban voltam. Egyiknek nekimegyek, lövöm a fejét úgy 2 méterről, kezdett olvadni, de még a negyedik lövés (32 skuló) után sem adta be rajta a vérzést. És ez már nem az első eset. Most éjjel szintén, manhuntok jönnek az északi kimentésre, mert oda adta be leadást. Az egyik közel jön hozzám, M4-el osztom, megy le az élete, már lassan tárazok, de nincs vérzés. És sárga mobok ellen is előfordult nem egyszer,, hogy nem adta be a vérzés. Valami retkes SW bug? Baromira bosszant a dolog, mert a négyből legalább egyet le tudnék így szedni, de nem...

Mielőtt bárki írná, hogy vérzés-ellenállás, a 6os ragacsnál "a ragadozó jelét nem befolyásolja a célpont vérzés-ellenállása." Ez van a leírásban. Akkor meg most mi van?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés