Hirdetés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
üzenetére
Szuper
... azt a kevés /850/ div tech - emet is belevertem 
-=Jam=-
Üdv., a klubban, nekem is az hiányzik ... bár nekem még csak 54 láda vanSnip3r_HUN
tuti, biztos, mert akkor nem görcsölök ... táskából milyet ?
1 db taktikus táska hiányzik, a többi set megvan. Fire, Alpha, Vadász hite ... utóbbit szidtam, hogy nem kell, de nagyon durva lett, tényleg 1 hit -ek a mob - ok ... kiváncsi leszek, event után mekkora lesz a "valódi" sebzés
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... azt a kevés /850/ div tech - emet is belevertem