Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alibiman

aktív tag

válasz Gaeb92 #46438 üzenetére

Jól van, végül is a fórumok arról szólnak, hogy megvitatunk dolgokat.

Kezdjük a matekkal. Nekem valahogy ugyanaz az eredmény jön ki az állításod alapján.:D Jó lenne, ha látnád, voltam olyan megengedő, hogy részedről a kijelentés "költői túlzás" volt. Itt mindenki tisztában van azzal, hogy annak szántad.

Ahogy írtam, nem volt "vihogó cimbi". Én "vihogtam". A bocsánat kérést meg nem is értem.

Ismerve a stílusomat, valszeg azt mondhattam neked, hogy: Tárazok, most lehetőséged van lelőni. - de nincs jelentősége annak amit mondtam. Annak volt, hogy emiatt komoly hátrányból indultam. Ha még azt is hozzáteszem, hogy szerinted elég volt rám nézned, hogy a proc. beinduljon, akkor kb. olyasmiről van szó, hogy jött egy gyenge ellenfél, de valami szerver lag, vagy szembeszél, esetleg kedvezőtlen holdállás miatt lenyomott.

Annak sincs jelentősége, hogy akkor ott, a tárazás alatt beindult a Nomád Útja. Hiszen ez a dolga, azért van. Ha meg van jelentősége, akkor az rád nézve gáz, mert akkor ez azt jelenti, a párbajt úgy vívtam meg veled, hogy kérdéses volt még egy proc. Nem is volt, egyébként.

Mengelke. Tisztázzuk, ő állított meg a DZ-ben, ő mutatott némi érdeklődést, majd ő döntött úgy, hogy személyes dolgokról is beszélgetünk, így, ismeretlenül. Én nem kerestem a kontaktust, éppen kifelé tartottunk, meg dolgom volt, de rászántam azt a majd egy órát, mert úgy neveltek, ha valaki beszélgetni akar velem, bunkóság lenne visszautasítani. Amúgy meg hasznos volt megismerni a helyzetét, álláspontját. Mindig hasznos az ilyesmi.

Arra odafigyelnék a helyedben, hogy az ilyen jellegű beszélgetéseknél ne kezdj el személyeskedni, mert az általában azt jelenti, hogy elfogytak az érvek vagy nem is voltak.

Enged el ezt a dolgot, nem történt semmi!

Új hozzászólás Aktív témák