- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
válasz
Gaeb92 #46438 üzenetére
Jól van, végül is a fórumok arról szólnak, hogy megvitatunk dolgokat.
Kezdjük a matekkal. Nekem valahogy ugyanaz az eredmény jön ki az állításod alapján.
Jó lenne, ha látnád, voltam olyan megengedő, hogy részedről a kijelentés "költői túlzás" volt. Itt mindenki tisztában van azzal, hogy annak szántad.
Ahogy írtam, nem volt "vihogó cimbi". Én "vihogtam". A bocsánat kérést meg nem is értem.
Ismerve a stílusomat, valszeg azt mondhattam neked, hogy: Tárazok, most lehetőséged van lelőni. - de nincs jelentősége annak amit mondtam. Annak volt, hogy emiatt komoly hátrányból indultam. Ha még azt is hozzáteszem, hogy szerinted elég volt rám nézned, hogy a proc. beinduljon, akkor kb. olyasmiről van szó, hogy jött egy gyenge ellenfél, de valami szerver lag, vagy szembeszél, esetleg kedvezőtlen holdállás miatt lenyomott.
Annak sincs jelentősége, hogy akkor ott, a tárazás alatt beindult a Nomád Útja. Hiszen ez a dolga, azért van. Ha meg van jelentősége, akkor az rád nézve gáz, mert akkor ez azt jelenti, a párbajt úgy vívtam meg veled, hogy kérdéses volt még egy proc. Nem is volt, egyébként.
Mengelke. Tisztázzuk, ő állított meg a DZ-ben, ő mutatott némi érdeklődést, majd ő döntött úgy, hogy személyes dolgokról is beszélgetünk, így, ismeretlenül. Én nem kerestem a kontaktust, éppen kifelé tartottunk, meg dolgom volt, de rászántam azt a majd egy órát, mert úgy neveltek, ha valaki beszélgetni akar velem, bunkóság lenne visszautasítani. Amúgy meg hasznos volt megismerni a helyzetét, álláspontját. Mindig hasznos az ilyesmi.
Arra odafigyelnék a helyedben, hogy az ilyen jellegű beszélgetéseknél ne kezdj el személyeskedni, mert az általában azt jelenti, hogy elfogytak az érvek vagy nem is voltak.
Enged el ezt a dolgot, nem történt semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest