Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rossonero89

tag

válasz Mr Chapel #42349 üzenetére

Túl van ez a játék már kicsit misztifikálva. Semmiben nem különbözik elveiben, egy másik multis játéktól.
    Battlefieldben ugyan úgy hátba lőnnek, Rainbowba ugyan úgy lelőnnek, CoD-ban szintén. Akkor hol a gond?
    Sokan életük nagy küldetésének fogják fel ezt a játékot, véresen komolyan véve azt. Felesleges. Játékként kell felfogni, nem egy, az ember életéhez elengedhetetlen célnak, vagy mit tudom én minek..
    Azzal amúgy teljesen egyetértek, hogy töménytelen mennyiségű agyhalott van bent, az tuti.

• simonl

tag

El sem hiszed milyen jó olvasni soraidat, egy jó ideje aggódom, hogy már túl öreg vagyok már ehhez a játékhoz.
    Valószínűleg még te is a jó "poroszos" nevelést kaptad mint én.
    Igen, mi nem lövünk hátba senkit, kimentésnél segítünk, ha valaki térdel felsegítjük, és nem csalunk egy számítógépes játékban.
    (nyilván rugókra rámegyünk ha a barátokkal játszunk és ha valaki kötekedik lelőjük és megyünk tovább, de nem várjuk falkában a DZ kijárat előtt mint a cigányok)
    Én a gyerkőceimet is így nevelem, a nagyobbik már játszik önállóan.

Ugyanezeket tapasztaltam mint te, éppen ezért én "elengedtem" ezt a játékot.
    Nem fog változni semmi, nem lesz Battleye és nem lesz 2. rész sem.
    Ha változásokat terveznének akkor nem azzal lenne elfoglalva egy fejlesztő csapat, hogy hellokitty -s hátizsákokat vegyünk pénzért.

Annak azért örülök, hogy a legjobb barátomat (remélem nem sértődik meg) közel egy éve ebben a játékban ismertem meg.
    Ma már üzlettársak is vagyunk.
    DZ -ben térdeltem valahol, odajött ismeretlenül, még csak HUN sem volt a nevünkben és felsegített.

Azért kicsit óvatosságra intelek ezen a fórumon, itt is van pár retardált idióta akiknél elég alacsony az ingerküszöb. Találkoztam néhányukkal PVP és PVE területen is. Szánalom.
    Itt megy a menőzés, meg a csíterezés de megcsinál olyat (megtörtént) csatlakozik hozzám DZ ben, játszunk, megtisztítunk pár területet, majd mikor térdelek egy mob roham után, nem felsegít, elveszi a cuccaimat és kilép b+.
    Nem írom ide a nevét mert úriember vagyok....

• arnikusz

veterán

Ezt a DZ-ben felejtsd el. Sok mínusz IQ - s youtube sztáron felbuzdult gyökér van.
    Én a 3. Alt 89. szintjénél járok, de már rég nem foglalkozok ilyennel.
    Tegnap 4 en vagyunk DZ2 kimentés előtte kiszedtünk egy supplyt egy gyerek elől, kimentünk erre lelő felszednek a Játékostársak és feküdt, az ilyenek mellett, te nem fogsz nyugodtan játszani.
    Javaslat a DZ farmra DZ 7-9 landmark takarítás a 3 db föld alatti, a Kazánház és bal oldalt a két felső tetö.
    Ide nem jönnek annyira, mert a mobok szépen szednek mindenkit.

Új hozzászólás Aktív témák