- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #39605 üzenetére
Hádde.
Te meg még a Balaton parton is laptopról nyomod? Vagy mi van már? Nekünk meg esik csak a szemétMég 2 karakteren hiányzik a DZ lvl 99 (99/99/86/85) ez már csak meglesz, főleg az PvE+XP-s buildban...
Nem tudom, hogy tudnak-e végre normális tartalmat hozni a játékba.(#39600) norti
Egy dolgon elgondolkoztam az alapján amit leírtál. A múlt héten volt a DZ LB, hogy bossokat kellett lőni, amikor csapatban mentünk, és mindenki lőtte a bosst, vagy az LMB-esekt, akkor kb 90%-ban nekem adta be a killt (még majdnem akkor is, amikor bele se lőttem
), nem tudom, hogy vagy én laggoltam nagyon és amiatt, vagy a többiek, de figyeltük, és hosszabb időn keresztül ez ment, holott közösen lőttük ugyanazon mobokat. Namost ha ilyen szinten mégis csak figyeli, hogy ki mennyit és milyen módon lő, akkor az csapat szinten nem túl szerencsés, mert pl az kap többet, akinek a killt elszámolja (mármint a statisztikában mindenkinek, de a LB szerint ilyenkor csak 1 valaki kapja meg.
Ha meg egyedül megyek, akkor meg lag függő megint az egész, mivel néha 1 tárból lebontok egy bosst, máskor meg ugyanaz a boss, 2-2,5 tár (pl egy dagi rikers), szóval, hogy ehhez képest, hogyan számol azt nem tudom, de ilyen játszhatatlan laggos szervereken néha nem is az történik amit lát az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest