Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Snip3r_HUN #39605 üzenetére

Hádde. ;]
    Te meg még a Balaton parton is laptopról nyomod? Vagy mi van már? Nekünk meg esik csak a szemét :P

Még 2 karakteren hiányzik a DZ lvl 99 (99/99/86/85) ez már csak meglesz, főleg az PvE+XP-s buildban...
    Nem tudom, hogy tudnak-e végre normális tartalmat hozni a játékba.

(#39600) norti

Egy dolgon elgondolkoztam az alapján amit leírtál. A múlt héten volt a DZ LB, hogy bossokat kellett lőni, amikor csapatban mentünk, és mindenki lőtte a bosst, vagy az LMB-esekt, akkor kb 90%-ban nekem adta be a killt (még majdnem akkor is, amikor bele se lőttem ;] ), nem tudom, hogy vagy én laggoltam nagyon és amiatt, vagy a többiek, de figyeltük, és hosszabb időn keresztül ez ment, holott közösen lőttük ugyanazon mobokat. Namost ha ilyen szinten mégis csak figyeli, hogy ki mennyit és milyen módon lő, akkor az csapat szinten nem túl szerencsés, mert pl az kap többet, akinek a killt elszámolja (mármint a statisztikában mindenkinek, de a LB szerint ilyenkor csak 1 valaki kapja meg.
    Ha meg egyedül megyek, akkor meg lag függő megint az egész, mivel néha 1 tárból lebontok egy bosst, máskor meg ugyanaz a boss, 2-2,5 tár (pl egy dagi rikers), szóval, hogy ehhez képest, hogyan számol azt nem tudom, de ilyen játszhatatlan laggos szervereken néha nem is az történik amit lát az ember.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés