- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz
mrgregoryan #2907 üzenetére
Ja, ilyen felbontásban már én is elfogadnám
ezzel semmi gond nem lehet ha ki tudja hajtani a vga-d. Itt már csak annyi hogy ha nem támogatott a képarány pl Fifánál akkor levágja a széleket és ott fekete sáv lesz. Egyébként ennél a monitornál pedig konkrétan 1440p felbontást kapsz csak kicsit többet fog zabálni a vga-ból mintha 16:9-es monitord lenne. Ezen el kell gondolkodni hogy erőforrásba megéri e többet beáldozni, kevesebb fps-sel játszani a szélesebb látószögért.
Ahogy mondtam fps-ekben illetve autós, űrszimes játékokban megdobja az élményt de egy tps-ben mint a Division szerintem pont nem hoz annyit. Nézd meg youtubeon van ilyen gameplay...nekem dob rajta annyit.Hozzám csatlakozhatsz coopra, én is ilyen játékstílust preferálnék. Sztori coop és nyugis npc gyilkolászós DZ.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Mass Effect
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest