Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco07

aktív tag

válasz Anonymus23 #22354 üzenetére

Mindenkit csak csíter tud lelőni :)
    Tegnap is volt egy manhunt banda, volt 2 dead eye, meg 1 sentry is, smart coverrel távolról lőttek, nehéz volt a közelükbe menni, lövöldöztünk egy fél percig, össze vissza esett össze mindenki, már úgy voltam hogy oké, ulti és rush, de pont megint meghalt a srác, mentem volna felkelteni, kilógott a fejem, tudtam hogy vége de próba szerencse, én is, meg a másik kettő is tőlünk utána.
    Persze egyből ment a csalók, aimbotolnak, meg 1 lövésből fekszünk, meg nem is sebződnek, lófaszt nem, csak épp 300k szívóssága sem volt annak aki panaszkodott, persze hogy 1-2 lövéssel halt amikor smart cover + pulse + dead eye-al lövik.
    Mondtam hogy megyünk elkapjuk őket, ahogy megálltak felvenni a pozíciót megint, smart stb, akkor mi is megálltunk, fedezékbe gyorsan, mondtam hogy nyomok ultit és lerohanjuk őket, kb 5mp alatt halott volt az első kettő, a másik kettő még el tudott nyomni egy ultit de ahogy lejárt haltak azok is.
    Az előbb még a halálos ítéletet is rámondta volna aimbot + halhatatlan + minden egyéb miatt, aztán lásd, bírták 5mp + egy ulti erejéig.

Új hozzászólás Aktív témák