- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymus23 #19135 üzenetére
volt ezzel kapcsolatban egy válasz a natchaitól. kategórikusan cáfolta, hogy olyan történt volna, hogy valaki azért bannoltak, mert egy groupban volt cheaterekkel.[link]
-
arnikusz
veterán
válasz
Igen ez a fő bajom, van az Örszem maszkhoz ,kesztyű is,de az a keménységet felviszi a DPS-t le.
Végső megoldásból is van 3 cuccom, Strikerből 2db, Vadászból 2.
Ezek mind különbözőek és szoktam alakítani őket, de még azt gyakorolnom kell.
A cél lenne az általatok korábban leírt Striker, Sentry, Végső szett, de most ennyire tellett.
A napi HVT-kből 5-15-ig mennek. Csináltam egyedül a patch után a 30-as napi Brockot és bandáját és hetiből egy 28-ast.
Mostanában párban szoktam a napikat, de csak bezúzni valót, vagy eladni valót ad. Igaz a Taktikus mellényt egy 15-ős dobta még az elején. Lássuk be a DZ sokkal izgalmasabb.Így az irány egyértelmű a DZ200 felett, egy karakterem van, másikra nincs időm a meló mellett csak este tudok időt szakítani rá meg mint írtam hétvégén volt az a két óra amikor 75 ezer pénzt meg egy szintet ugrottam 3 angol sráccal.
Nem nyavalygok, bocsánat, de ehhez még a falusi netem is hozzájön a fagyásaival.
Tegnap este nem te voltál akihez próbáltam csatlakozni, de a fagyás miatt+ jött a 22 óra mentem aludni.
-
Kopasz112
csendes újonc
válasz
A jegyem mégy nyitott, legalább is azt mutatja a rendszer......tegnapi dátummal ugyan mutat egy frissítést, de fogalmam sincs, hogy az mit takarhat.... én nem nyúltam hozzá 9-e óta, válasz pedig tőlük nem érkezett. Mindenképpen zaklatni akarom őket tovább, mert nem csaltam és nem szeretném ha egy hibás elbírálás miatt elvennék ezt az egyszeri figyelmeztetési lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest