Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pendre54

addikt

válasz Anonymus23 #18726 üzenetére

Március végén vettem meg csak az alap játékot, mert rávártam jó 2 hetet a megjelenés után, hogy milyen vélemények lesznek. Eddig kb. 320 órám van benne, szóval már a pénzemnél vagyok :) , de jelen állás szerint nem feltétlen érzek ingerenciát a prémium megvételére, de majd az itteni vélemények után döntök.
    Nekem alapvetően a Battlefiled széria jön be, az elmúlt évek során több ezer órát toltam bele, csak a BF4-ben van majd 1800 ;] [link], és ugye ősszel itt a BF1, akkor muszáj lesz visszamenni, ha esik, ha fúj.
    Kérdés továbbá, ha jönnek sorba a DLC-k, mi lesz azokkal akiknek csak az alapjáték marad? Konkrétan, hogy alakul majd a DZ, lesz egy harmadik vari is, ahová csak a prémiumosok járhatnak? Abból indulok ki, hogy a DLC-kel vélhetőleg tovább lehet majd fejlődni a mostani szinteknél, és jó eséllyel az így túltápoltakat ;] már nem engedik rá a csóró, mezei alapjátékosokra, vagy ki tudja.

• kovimester

aktív tag

Szia.

Mivel az Underground dlc jun 27 jönn és 1 hónap xbox exlusive lesz igy kilehet majd tapasztalni.
    Mert azert 15 erkoért kapsz egy ilyen sites skyt vagy faszkon chölendzset akkornem éri meg meg venni.

De majd meglátjuk.

• Brownage

tag

Nekem az előző "új" Tomb Raider nagyon tetszett. Gondolkodtam ezen a mostani idein vagy tavaly dec jelent meg? Nem, talán most januárban. Mindegy. Division mellett nekem sincs kedvem mással játszani. Overwatch volt még esélyes, de mivel azzal bétáztam 2 hónapot, az nálam már pont lecsengett, mire jött a Division, már előtte se nagyon játszogattam vele, úgyhogy egyelőre azt se vettem meg.

Én sima normalt vettem Divisionből. Mivel a Diablo rift rendszere nagyon tetszik és a Divisionben a föld alatti pályák az abszolút kedvenceim hangulatilag, így 100+ óra játék után én megvettem az SP-t. Várom nagyon.

De elvileg nem muszáj SP-t venni. Külön is vásárolható lesz a DLC ha jól tudom. Xbox-os már van is fent valahol jun végi megjelenéssel, mi meg majd juli végén kapjuk meg. Szóval lehet majd 3-4 ezerért egyesével is venni. Így ha az ember az első után nem érzi azt, hogy a többi is érdekli, akkor nem veszi meg.

Mondjuk az első az pve-ben lesz erős, remélem nem rontják el. A 2. viszont eléggé pvp-re lesz kihegyezve, úgyhogy már azt is nagyon várom. Nem is tudom melyiket várom jobban :) A 3.-at nem annyira várom, mert egyelőre arról még nem sok infó van. Csak hogy valami defense akármi, de az nem túl sok infó így önmagában.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés