Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT Uolsó frissítés: 2018.10.10 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Anonymus23

üzenetére Anonymus23

üzenetéreMárcius végén vettem meg csak az alap játékot, mert rávártam jó 2 hetet a megjelenés után, hogy milyen vélemények lesznek. Eddig kb. 320 órám van benne, szóval már a pénzemnél vagyok  , de jelen állás szerint nem feltétlen érzek ingerenciát a prémium megvételére, de majd az itteni vélemények után döntök. , de jelen állás szerint nem feltétlen érzek ingerenciát a prémium megvételére, de majd az itteni vélemények után döntök.
 Nekem alapvetően a Battlefiled széria jön be, az elmúlt évek során több ezer órát toltam bele, csak a BF4-ben van majd 1800![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) [link], és ugye ősszel itt a BF1, akkor muszáj lesz visszamenni, ha esik, ha fúj. [link], és ugye ősszel itt a BF1, akkor muszáj lesz visszamenni, ha esik, ha fúj.
 Kérdés továbbá, ha jönnek sorba a DLC-k, mi lesz azokkal akiknek csak az alapjáték marad? Konkrétan, hogy alakul majd a DZ, lesz egy harmadik vari is, ahová csak a prémiumosok járhatnak? Abból indulok ki, hogy a DLC-kel vélhetőleg tovább lehet majd fejlődni a mostani szinteknél, és jó eséllyel az így túltápoltakat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) már nem engedik rá a csóró, mezei alapjátékosokra, vagy ki tudja. már nem engedik rá a csóró, mezei alapjátékosokra, vagy ki tudja.
- 

kovimester aktív tag válasz  Anonymus23

üzenetére Anonymus23

üzenetéreSzia. Mivel az Underground dlc jun 27 jönn és 1 hónap xbox exlusive lesz igy kilehet majd tapasztalni. 
 Mert azert 15 erkoért kapsz egy ilyen sites skyt vagy faszkon chölendzset akkornem éri meg meg venni.De majd meglátjuk. 
- 

Brownage tag válasz  Anonymus23

üzenetére Anonymus23

üzenetéreNekem az előző "új" Tomb Raider nagyon tetszett. Gondolkodtam ezen a mostani idein vagy tavaly dec jelent meg? Nem, talán most januárban. Mindegy. Division mellett nekem sincs kedvem mással játszani. Overwatch volt még esélyes, de mivel azzal bétáztam 2 hónapot, az nálam már pont lecsengett, mire jött a Division, már előtte se nagyon játszogattam vele, úgyhogy egyelőre azt se vettem meg. Én sima normalt vettem Divisionből. Mivel a Diablo rift rendszere nagyon tetszik és a Divisionben a föld alatti pályák az abszolút kedvenceim hangulatilag, így 100+ óra játék után én megvettem az SP-t. Várom nagyon. De elvileg nem muszáj SP-t venni. Külön is vásárolható lesz a DLC ha jól tudom. Xbox-os már van is fent valahol jun végi megjelenéssel, mi meg majd juli végén kapjuk meg. Szóval lehet majd 3-4 ezerért egyesével is venni. Így ha az ember az első után nem érzi azt, hogy a többi is érdekli, akkor nem veszi meg. Mondjuk az első az pve-ben lesz erős, remélem nem rontják el. A 2. viszont eléggé pvp-re lesz kihegyezve, úgyhogy már azt is nagyon várom. Nem is tudom melyiket várom jobban  A 3.-at nem annyira várom, mert egyelőre arról még nem sok infó van. Csak hogy valami defense akármi, de az nem túl sok infó így önmagában. A 3.-at nem annyira várom, mert egyelőre arról még nem sok infó van. Csak hogy valami defense akármi, de az nem túl sok infó így önmagában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de jelen állás szerint nem feltétlen érzek ingerenciát a prémium megvételére, de majd az itteni vélemények után döntök.
 , de jelen állás szerint nem feltétlen érzek ingerenciát a prémium megvételére, de majd az itteni vélemények után döntök.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)