Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage
üzenetére
24 a limit tudtommal egy instance-ban.
De ez van, amíg én élvezem, addig jó, az, hogy ilyen lootot ad, az már egy más tészta, azon lehet morogni meg zúgolódni, de 500 óra felett már nehéz lenne azt mondani, hogy adják vissza a pénzt, mert nem jó a játék, és most már nem akarok vele játszani
Mondjuk annak tényleg nem látom értelmét, hogy nem tetszik a játék, már unom, de azért csak fenn vagyok napi 1-2-3-4 órát

Nekem van fenn a gépemen vagy 15 játék feltelepítve (AC szériából, meg Steames cuccok) de 3 hónapja csak ez volt elindítva
A legtöbb játék, ami hasonló árban van 30-50 órát ad maximum, az ilyen jellegűeknek meg mindig lesznek akiknek tetszik, de pl az én WoW pályafutásom is kb 1,5 órás volt, de ettől még nem szarozom le, másnak bejön, nekem nem. De nem is játszom vele, és nem is keresem a WoW fórumokat....
Van néhány játék, amik miatt rezeg a léc (Fallout4, Far Cry Primal, Rise of the Tomb Raider, amik még játszásra várnak, illetve előtte megvételre), de hiába a mostani jó árak, egyelőre marad a Div.
Mondjuk a nagy kérdés, hogy aki normált rendelt, az vajon megveszi-e az SP-t?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hővezető paszták
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő