Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Brownage #18723 üzenetére

24 a limit tudtommal egy instance-ban.
    De ez van, amíg én élvezem, addig jó, az, hogy ilyen lootot ad, az már egy más tészta, azon lehet morogni meg zúgolódni, de 500 óra felett már nehéz lenne azt mondani, hogy adják vissza a pénzt, mert nem jó a játék, és most már nem akarok vele játszani :DDD

Mondjuk annak tényleg nem látom értelmét, hogy nem tetszik a játék, már unom, de azért csak fenn vagyok napi 1-2-3-4 órát :)
    Nekem van fenn a gépemen vagy 15 játék feltelepítve (AC szériából, meg Steames cuccok) de 3 hónapja csak ez volt elindítva :B

A legtöbb játék, ami hasonló árban van 30-50 órát ad maximum, az ilyen jellegűeknek meg mindig lesznek akiknek tetszik, de pl az én WoW pályafutásom is kb 1,5 órás volt, de ettől még nem szarozom le, másnak bejön, nekem nem. De nem is játszom vele, és nem is keresem a WoW fórumokat....

Van néhány játék, amik miatt rezeg a léc (Fallout4, Far Cry Primal, Rise of the Tomb Raider, amik még játszásra várnak, illetve előtte megvételre), de hiába a mostani jó árak, egyelőre marad a Div.

Mondjuk a nagy kérdés, hogy aki normált rendelt, az vajon megveszi-e az SP-t?

Új hozzászólás Aktív témák