- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz
Snip3r_HUN #14178 üzenetére
No én ilyen csalásos dolgokhoz tök láma vagyok.
Hogy lehetséges ez egyáltalán?
Konzolon is lehet csalni? -
Maxtreme
addikt
válasz
Mi is pont ilyenekkel futottunk most össze.. 2 szerverből 2nél.. 1re több a IIiiLLLllll||| nevű emberke...
Lassan én is ott tartok hogy kedvem sincs belépni. -
ada19
senior tag
válasz
Tegnap este én is belefutottam az első cheaterbe (DZ68 vagyok)...
Kezdenek nagyon szétesni exploiter/cheater ügyben, még csak kommunikáció sincs így mi mindhárman nagyon várjuk a Diablo3 Season 6-ot ami 1 héten belül indul. Remélem összekapják magukat hamar, jó játék lenne nagyon nagyon jó alapokkal... Abban csak bízni tudok hogy a Season Pass-t nem bánom meg később.
-
Dani79
tag
válasz
Amúgy erre a legjobb lenne ha nem csak DZből lehetne kifarmolni cuccokat.
Értem ez alatt, hogy PvE területen is lennének elit pakkok/nevesítettel, amit lehet soloba tolni, vagy lenne challenge mód PvE coop-ban és akkor lehetne vadászni random.Kicsit illúzió romboló, hogy a város gyakorlatilag üres (csilivili szép, semmi élet nincs benne)
így a fő storyn kívül sok értelme nincs a városnak az meg ugye nem volt sokNem gondolom, hogy ezt nagyon bonyolult lenne megoldani.
Aki meg akar az menjen DZbe, de gondolom, ha egy ilyet bevezetnének DZ azonnal üres lenne
-
vegitossj7
addikt
válasz
És egyre több lesz, sok embert nem izgat a játék annyira, hogy inkább így szórakozik. Csinál magának egy ciril felhasználót, naponta változtatja, ha meg elkapják véletlen, 3 nap. Megérte azt a 20-30 DZ rankot. Szerintem egy stat resetnek eltántorítóbb ereje lenne.
Amíg egy statot nem tudnak leprogramozni, addig ne hőbörögjön az ember olyan a Massive számára lehetetlen dolgon, mint a csalásvédelem. 1 szaros adminnak kellene járkálnia, minden csalót kivágni. De ez túl sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest