Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz RECSKA #11750 üzenetére

Aug-ot még nem craftoltam. reci megvan csak alapanyag nincs.

Tegnapi challange-en (randomokkal természetesen) olyan tag volt velem, hogy ránézett az ellen és meghalt. De olyan szinten, hogy már szóvá tettem. Ez mellé persze lehetett +200k DPS-e, de akkor is... Mondjuk simán lement így is.
    Napikat meg solo-zom inkább. Vagyis benyomom, hogy keressen társakat, de elindulok egyedül azt vagy csatlakozik valaki vagy nem, nem érdekel.

Szóval igen kellene a kihívás nagyon. Bár én Dz-t nagyon élvezem. Én most kezdek rákapni az ízére így DZ57-es szinten. Persze én nem rosszalkodom (rugózok), csak kergetjük őket a többiekkel ha úgy adódik. De olyan jó pillanatokat adott már ez a rugó hentelés.

Pár napja DZ2 tető lerakőn állok, bambulok, várom a helit. Egyszer csak valaki lő. Azt hittem mob mert meg sem karcolt. Odafordulok, nézem rugó?! Gondoltam magamba, hogy "ezmiez?". Mármint úgy képzeld el, hogy állok, lő, azt röhögök. :D Aztán lelőttük őket.

A másik veletek volt szintén ugyan ott mikor rugók lettünk, és a srác a tetőről lődözött sniperrel, én meg kiálltam integetni neki. :D

Persze ezek mind gondolom kis szintűek voltak. De akkor is mókás.

Meg aztán volt olyan tegnap és tegnap előtt is, hogy két embert úgy bedaráltam minta rrrt! Elnyomom a Tactical Link-ket és dara. (Meg tegnap mikor az üres utcán missclick Tactical Link-et toltam :DDD )

Szóval nekem nagyon tetszik, csak lenne mindig csapat.
    A napi küldetések inkább a kötelező dolgok már csak.

• sith7

félisten

válasz RECSKA #11750 üzenetére

Remelem 12.en tenyleg erkezik egy "kis" kihivas, mert tulnottuk itt rengetegen a jatekot, ugy erzem :)

Miért ?
    Mindenkinek már demmer18 szintű cucca + stat - ja van ? :F

Akkor jól le vagyok maradva :)

Bár tegnap hullott a sárga rendesen, de még mindig van lila cuccom

Megvettem tegnap a gold MK17 - es tervrajzot ... nem rossz a cucc, nem rossz ... tolja a 90k - kat, ha bekrittel, akkor meg 200 fölött :K

Új hozzászólás Aktív témák