- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
RECSKA #11750 üzenetére
Aug-ot még nem craftoltam. reci megvan csak alapanyag nincs.
Tegnapi challange-en (randomokkal természetesen) olyan tag volt velem, hogy ránézett az ellen és meghalt. De olyan szinten, hogy már szóvá tettem. Ez mellé persze lehetett +200k DPS-e, de akkor is... Mondjuk simán lement így is.
Napikat meg solo-zom inkább. Vagyis benyomom, hogy keressen társakat, de elindulok egyedül azt vagy csatlakozik valaki vagy nem, nem érdekel.Szóval igen kellene a kihívás nagyon. Bár én Dz-t nagyon élvezem. Én most kezdek rákapni az ízére így DZ57-es szinten. Persze én nem rosszalkodom (rugózok), csak kergetjük őket a többiekkel ha úgy adódik. De olyan jó pillanatokat adott már ez a rugó hentelés.
Pár napja DZ2 tető lerakőn állok, bambulok, várom a helit. Egyszer csak valaki lő. Azt hittem mob mert meg sem karcolt. Odafordulok, nézem rugó?! Gondoltam magamba, hogy "ezmiez?". Mármint úgy képzeld el, hogy állok, lő, azt röhögök.
Aztán lelőttük őket.
A másik veletek volt szintén ugyan ott mikor rugók lettünk, és a srác a tetőről lődözött sniperrel, én meg kiálltam integetni neki.
Persze ezek mind gondolom kis szintűek voltak. De akkor is mókás.
Meg aztán volt olyan tegnap és tegnap előtt is, hogy két embert úgy bedaráltam minta rrrt! Elnyomom a Tactical Link-ket és dara. (Meg tegnap mikor az üres utcán missclick Tactical Link-et toltam
)
Szóval nekem nagyon tetszik, csak lenne mindig csapat.
A napi küldetések inkább a kötelező dolgok már csak. -
sith7
félisten
válasz
RECSKA #11750 üzenetére
Remelem 12.en tenyleg erkezik egy "kis" kihivas, mert tulnottuk itt rengetegen a jatekot, ugy erzem
Miért ?
Mindenkinek már demmer18 szintű cucca + stat - ja van ?Akkor jól le vagyok maradva
Bár tegnap hullott a sárga rendesen, de még mindig van lila cuccom
Megvettem tegnap a gold MK17 - es tervrajzot ... nem rossz a cucc, nem rossz ... tolja a 90k - kat, ha bekrittel, akkor meg 200 fölött
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Assetto Corsa Competizione
- Crypto Trade
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Magisk
- Monitor hiba topik
- Milyen routert?
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest