Új hozzászólás Aktív témák
-
"L" és alul az INVENTORY melletti ikonra kattintva tudod a tárcsát programozni., Szerintem idióta megoldás ez a tárcsa így ahogy most van. Nem tudom miért kell összekeverni a dolgokat, miért nem lehet a HEAL-t, a eldobható dolgokat, meg a többi más szart úgy, tematikusan elrendezni, szeparálni, ahogy az az elmúlt 30 évben szokás volt.
Amúgy az a megfigyelésem, mostanában az UBI szeret játékos szopató dolgokat bevetni. -
Közben megtaláltam, hogyan tudom a tárcsát programozni. Az mindenesetre is elég gáz, hogy limitált számú sync shot lehetőség van. Az is elég bénaság, hogy a távcsövet is rátették erre a tárcsára, ezért nem érhető el külön.
Most nézem tovább, hogyan működik ez a sync shot, de nem őszinte a mosolyom. :-) -
Nekem azt ALT-ra nem jön elő a Sync Shot Drone. A raktárban (I betü) 5 darabot mutat.
Ezt a tárcsát lehet valahogy programozni?
Egyébként a Wildelands-et végigtoltam, az egyből kézre esett, ez valahogy ügyetlen, sok szempontból.
Azt sem értem, hogy amikor akár a felderítő drónnal. akár a fegyó célzóján át Q-val kijelölök egy célpontot, hogyan tovább?
A távcső sem jön elő, semmilyen billentyűvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Last Epoch
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest