- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestjo
senior tag
Tényleg nem semmi, amit írsz. Akkor lesz részed egy kis társadalomismeretből - ez egy idegen helyen mindig izgalmas.
Szomorú tendencia a másik végletbe esni, remélem azért nem lesz nagy baj belőle a fiatalabb generációnál. No de szerintem sokkal inkább - úgy ahogy mondod - nekünk lenne mit tanulnia tőlük. Számunkra ez lenne a fontosabb.
Tudom, hogy te másban "utazol", de az is egy érdekes kutatási terület, hogy mikben van a japánok gazdasági sikerének a titka? Ez biztos nem csak gazdasági kérdés. De jó lenne, ha itt minálunk a "kedves" döntéshozók is tudnák erre a kérdésre a pontos válasz!
Engem sok minden érdekel, a biológia is többek között, már csak azért is, mert egészségügyi végzettségem is van. -
Crystalheart
őstag
A CGI csodákat (Appleseed, Vexile) ignorálom, nekem abból Blizzard a mérce, nem komálom a simaarcú CGI-mangát.
A Vampire Hunter D-re rá kell magam venni, nagyon nem tetszik a rajza, és a divatosabb vámpírsztorikért sem rajongok, de talán egyszer.
Egyébként ezek mindegyikét magyar felirattal, egy-kettőt (pl. Lovely Complex) szinkronosan láttam. Én nem vagyok kimondottan nyelvsznob, azért is részesítem előnyben a magyar feliratot, de azt hozzá kell tenni, hogy a magyar subok nagy többsége trágya, csak én értek az íráshoz, ezért könnyebben megy a magyar->magyar fordítás, mint az angol->magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest