Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
_thomas_
tag
Igazán vidám! Megoldom a problémám és erre mindjárt érkezik két lehetséges alternatíva is

Köszönöm a hsz-eket! Akkor legyen ez a topic a Todo programok gyűjtőhelye, így akinek ilyenre van szüksége, itt csemegézhet!
Üdv.
_thomas_ -
_thomas_
tag
Sziasztok!
Én egy olyan ingyenes programot keresek, amelyben rögzíteni tudom, hogy mit kell tennem. Tehát, hogy felírhassam magamnak, hogy pl.: 2006.2.6.-ra írjak meg egy felhasználói doksit, ennek a feladatnak a prioritása magas legyen. Jó lenne például olyan is, hogy szól a program, hogy ha valami nagyon fontos és még nincs meg, tehát amolyan figyelmeztető funkció. Szóval egy ''todo'' program kell nekem de ingyenes legyen és sokoldalú. Találtam már pár ilyet, de vagy gagyik voltak, vagy más problámám akadt. Igazából ajánlásokat várok, hogy mit érdemes használni! Ne írjátok, hogy írjak magamnak egyet, mert ugyan meg tudnám tenni, de egyszerűen nincs idő, egy ilyenre...
Köszönettel:
_thomas_
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak a 3M oldalán már csak a 30 napos trial vagy a fizetős van fent. Az enyimé meg egy kicsit korábbi kiadás és nem trial, hanem freeware változat.