Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
férfiállat
tag
válasz férfiállat #26798 üzenetére
Brazil jött is
-
stefyY
őstag
+970 ft éjszakaiak pipa
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
MR!!
aktív tag
létezik ...
miszter
-
stefyY
őstag
Őszintén? Itt ahogy néztem, a vendégeket pakolták agyon, csodálkoztam is este... De nem értek az argentín focihoz.
Ellenben így visszatekintve, ugye ezt raktam hétfőn, ez a legelső meccsen úszott, 1.31x-en...most éjjel volt az utolsó meccs, minden jött az elsőn kívül így...hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
Na ma amit tutiknak olvasok és mixen is lehet rakni:
Tsonga @ 1.12x
Fenerbahce Ülker @ 1.30x
Seattle @ 1.37xMás kérdés, hogy ezekből mit raknék meg...
-
Dani_kp
addikt
Holnapra egy ilyen?
AS Roma - Napoli (over 2,5)
Mezőkövesd - Haladás (X2)
Hoffenheim - Leverkusen (V)
UC Dublin - Shamrock (V)
St. Patricks - Derry City (H)odds@16,15
Mondjuk az ír meccsekbe nem bízok, mivel az a héten vagy hétvégén hozott meglepetéseket.
https://ingatlan.com/33821564
-
Ace owner
addikt
3/4-be mit ajánlotok mára? Döntetlen meg meglepi is jöhet
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Philadelphia - Pittsburgh V
Montreal - Columbus H
Tampa Bay - Minnesota H
Nashville - Los Angeles HMit gondoltok? 3/4-be ha beakad akkor 3725 ha egy megy akkor sima dupla.
Mindenképp 3/4-et szeretnék ebben a remek kínálatban.Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
NHLt mit érdemes ma rakni? Picóburg biztos megy, 3 kellene meg..
Galaxy Fold 4
-
söraddict
csendes tag
újfent egy komolyságos kis bundácska khlben többször vezetett a hazai csapat, mégis 3-5 lett x) [link]
[ Szerkesztve ]
-
férfiállat
tag
http://tippmix.square7.ch/szelveny.php?id=1382005577
-
Lacces
őstag
válasz söraddict #26821 üzenetére
Jah, ezért szeretek döntetlenre tippelni KHL-ben , egyébként nyugi, mert ennyi erővel a DHL még nagyobb bunda .
Jó, de az orosz játékosok mindenhol ugyanolyanok. Lásd orosz focisták... De azért a nációs csapatok ritkán engednek hazai pályán (tatárok például)férfiállat, én úgy vettem észre, hogy az NHL-ben ritkább a döntetlen. Bár én csak 1,5 hónapja jégkorongozok. 009-es nagyon Hazainak érzem (lehet rendes játékidőben tényleg D)
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Mixes NHL tippeket ír hat na valaki. Deathbat holvagy
Galaxy Fold 4
-
Lui82
tag
Ez a pitsburg hockey mennyire tuti?
-
freaghill
őstag
020 philadelphia-pittsburgh.....v...2,15.....
022 florida-boston.....v.....1,89.....
024 ottawa-new jersey......h....2,00.....
021 toronto-carolina.....h....2,00.....
023 montreal-columbus.....h....1,96....Facebookról. Mit gondoltok?
-
stefyY
őstag
na Barisz tartsa szépen magát, aztán szeretni fogjuk
-
zolee5016
őstag
válasz Ace owner #26816 üzenetére
Ma én is korongra dobok 3 variációt......Amcsiban papírba gondolok,mint te is,de a Európai és az orosz ligában döntetlenekre számítok inkább ma.....
freaghill Valami hasonló az amcsim nekem is.....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
gery2123
őstag
Ezt az email-t most kaptam
Kedves Gergő!
Tippmixpro egyenlegeden 5000 FORINT JÓVÁÍRÁSRA KERÜLT 2013.10.17-én, mivel egyike vagy a Rió 2014 nyereményjáték szeptemberi nyerteseinek.
A jóváírt összeget kizárólag a Szerencsejáték Zrt. játékaira és fogadásaira költheted az internetes fogadási rendszerben.
Ezúton gratulálunk és sok sikert kívánunk a további fogadásokhoz!
Üdvözlettel:
A Tippmixpro csapata
Mindenki kapott vagy tényleg most csak én vagyok az egyik szerencsés
-- PSN_ID: GerY2123
-
giigz
veterán
Na ma rakok egy Tippmixet, regen nyertem mar
-
stefyY
őstag
Barisz Asztana hátrányban, 12 perc van hátra...kezdhetek izgulni?
-
Lacces
őstag
válasz Algotis #26840 üzenetére
Én csak 1,5 hónapja figyelem a KHL-t (inkáb DHL-ezek), de ott észrevettem ezt, hogy a hét második felében inkább a D-k jönnek. (Hosszabbításban és Büntetők után képes az erősebb csapat nyerni, de rendes játékidőben nem igazán).
Én a MZagrabre-re leszek kíváncsi.
De ez csak egy megfigyelés, nekem általában a hét eleji KHL meccsekken jött a papírforma.[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Barisz nyer
-
stefyY
őstag
Tegnap előtt este óta 1500 forintból csináltam ~5300-at...lassacskán, de alakul ez.
-
Zjunior
veterán
Spanyol kupára raktok?
Las Palmas vs Hercules 1x-be raknám
Eibar vs Elcorcon x2 be
Dupla eséllyel meg a
Cseh U17 H-ba!2.28 odds
10k-val!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
zolee5016
őstag
válasz Zjunior #26848 üzenetére
Eibar nekem is x-be van,ha ez vigasztal......
Raktam 4/3-ba KHL,Svéd,Finn hokit...érdekes lett a szorzó....ma még nem volt D..bízhatok...[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest